Prima pagină » Cancan ultimă oră » De când și-a redeschis cabinetul psihologic, Oana Lis este hărțuită de unele persoane care se dădeau drept clienți

De când și-a redeschis cabinetul psihologic, Oana Lis este hărțuită de unele persoane care se dădeau drept clienți

23 feb. 2022, 22:30,
în Cancan ultimă oră

Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic, dar a fost hărțuită telefonic de unele persoane care se dădeau drept clienți. Prin ce a fost nevoită să treacă soția lui Viorel Lis și cum va încerca să gestioneze această situație.

Oana Lis, harțuită telefonic în propriul cabinet psihologic

Oana Lis a luat decizia de a-și redeschide cabinetul de consiliere psihologică. De data aceasta, soția lui Viorel Lis a fost nevoită să treacă prin momente neplăcute, după cea fost sunată de mai multe persoane suspecte.

„Încerc să mă calmez că sunt psiholog. Am vorbit și cu alte colege. În online-ul ăsta noi ne expunem, din viața personală, telefoane etc. Unii mă știu de la televizor și lumea are impresia că poate să sune și să stăm de vorbă, eu nu am nici o treabă gen. Dar eu am treabă toată ziua, trebuie să am și grijă de Viorel, de casă, de mașină, să fac cumpărături. Nu pot să stau toată ziua la telefon să-i ascult pe ei. E frustrant să te sune lumea să închidă, mă sună tot felul de frustrați sexual”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click.ro

Soția lui Viorel Lis a fost contactată telefonic de mai multe persoane care i-ar face tot felul de avansuri. Oana Lis a fost sunată și de oameni care pur și simplu închid apelul.

Soția fostului primar va încerca să gestioneze singură situația

Vedeta nu s-a mai putut abține și a povestit totul, mai ales pentru că aceștia s-ar da drept pacienți, potrivit Click.ro

„Cineva mi-a zis să nu-mi mai dau numărul de telefon, să pun un formular, dar eu sunt deschisă. Mi se pare normal ca omul să ia legătura cu mine. Niște doamne nu aveau încredere să-mi bage banii în cont să plătească ședința. Vedeți câte țepe se întâmplă pe Internet. Lumea e normal să fie reticentă. O să încerc să gestionez singură situația”, a adăugat aceasta.

Oana Lis vrea să mai câștige niște bănuți datorită cabinetului, iar acum încearcă să se calmeze și va gestiona de una singură situația. Chiar dacă a fost nevoită să treacă prin astfel de momente, soția fostului primar Viorel Lis rămâne puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *