Prima pagină » Cancan ultimă oră » De când a divorțat de Cristi Borcea, Alina Vidican este în culmea fericirii alături de soțul milionar

De când a divorțat de Cristi Borcea, Alina Vidican este în culmea fericirii alături de soțul milionar

17 feb. 2022, 19:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, l-a cunoscut pe brazilianul Claude Senhoreti în urmă cu aproximativ 4 ani, la o petrecere aniversară. A fost dragoste la prima vedere, însă nu au grăbit lucrurile, ci au lăsat relația să evolueze treptat.

După ce s-au convins că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi și-au unit destinele și au marcat momentul printr-un eveniment grandios organizat anul trecut în Miami.

Alina Vidican, în culmea fericirii alături de soțul milionar

Claude Senhoreti își arată dragostea și admirația față de soția sa cu fiecare ocazie. Într-un interviu acordat, el a vorbit despre partenera sa de viață și cât de mult o admiră.

„Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevarată plăcere să îmi împart viața cu Alina. Ea este mereu la curse cu mine, este prezentă, niciodată nu m-am gândit că mă voi mai căsatori în viața asta, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. Ea e pasionată de curse și am zis că nu pot să las să îmi scape o astfel de femeie.
Când Alina vine la curse, mă așteaptă, are răbdare, știe că trebuie să mă concetrez înainte, mă susține, îmi aduce apă, prosoape, dar nu-mi spune nimic, ca să nu mă deconcentrez”, a mărturisit Claude Senhoreti.

Mai mult, brazilianul este mândru că soția sa este româncă și chiar are de gând să vină să ne viziteze țara.

„Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim, acum am și eu familie în România, am cunoscut și prieteni de-ai ei, și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană. Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România”, a mai spus Claude Senhoreti.

Cât de mult o răsfață milionarul pe Alina Vidican!

Pe lângă vorbele alese atunci când pomenește despre partenera sa de viață, milionarul o răsfață pe Alina Vidican și cu gesturi romantice. Ultima surpriză pe care i-a oferit-o româncei a fost de Ziua Îndrăgostiților. Buchetul imens oferit alături de declarația de dragoste le-a postat și pe Instagram pentru a afla toată lumea cât de mult se iubesc.

„La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragostea mea! Mulțumesc că mă susții mereu și ești lângă mine. Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată, atât în interior, cât și în exterior”, a scris Claude Senhoreti pe pagina sa de Instagram, unde a postat și câteva fotografii alături de Alina Vidican.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *