Prima pagină » Titlurile zilei » De 27 de ani, aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași. Sadic Rahma dezvăluie secretul care i-a adus succesul – FOTO

De 27 de ani, aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași. Sadic Rahma dezvăluie secretul care i-a adus succesul – FOTO

08 mai 2023, 02:00,
Andrei ROTARU, în Titlurile zilei

Într-un oraș cu o ofertă bogată de restaurante fast-food și șaormerii, Warda a reușit să păstreze un loc special în inimile clienților fideli, iar aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași, după cum susțin consumatorii de fast-food. Mulți își amintesc de perioadele în care erau nevoiți să stea zeci de minute la rând pentru a prinde un loc la mesele din interiorul șaormeriei Warda. Deși marile lanțuri de restaurante au acaparat centrele comerciale din Iași și noi șaormerii s-au deschis în zonă, proprietarul Warda, Sadic Rahma, susține că afacerea sa este mai puternică decât niciodată

Sadic a deschis șaormeria Warda în urmă cu aproape 3 decenii și a câștigat rapid o reputație solidă. Clienții se întorc mereu la Warda pentru șaormele lor preferate și pentru atmosfera primitoare din interior.

 Aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași

warda (2)

Deși șormeria Warda nu are o prezență online puternică și nu face publicitate în mod agresiv, aceasta se bazează pe recomandările personale și pe relațiile cu clienții

Afacerea Warda a reușit să se mențină timp de aproape trei decenii, iar asta este o dovadă a calității produselor și serviciilor oferite, precum și a abilității de a se adapta la nevoile și preferințele consumatorilor. Proprietarul Warda, Sadic Rahma, susține că preparatele au reușit să-și câștige locul în inimile multor clienți loiali, iar acest lucru este un mare succes într-o piață atât de competitivă. Acesta spune că, încă de la debut, afacerea a mers foarte bine.

„Șaormeria Warda am deschis-o în anul 1996. De atunci, afacerea a mers foarte bine, avem foarte mulți clienți care mănâncă aici, iau la pachet sau comandă la domiciliu. Nu pot spune exact câte porții de șaorma vindem zilnic, dar, atât timp cât reușim să plătim utilitățile, salariile angajaților și să rămână profit, afacerea merge bine”, mai declară proprietarul Warda.

Între timp, pe piața locală din Iași au venit marile lanțuri de restaurante fast-food, iar în zonă s-au deschis mai multe șaormerii. Sadic Rahma susține că Warda nu a fost afectată și consideră că există loc pentru toată lumea. Este adevărat că mulți clienți se bucură să încerce și alte opțiuni, dar există și oameni care revin la locul lor preferat de fiecare dată.

„Deschiderea celorlalte șaormerii din zonă nu m-a afectat deloc. Din contră, clientul se duce unde este mai bine. Eu, personal, dacă știu că s-a deschis în altă parte, mă duc să gust, de curiozitate. Mă duc o dată, de două ori. Dar vă spun că sunt care au revenit la noi. Până la urmă, toți trebuie să câștigăm o bucată de pâine, așa că e loc pentru toată lumea”, mai precizează Sadic Rahma.

Cum a reușit Warda să se mențină timp de aproape 3 decenii

warda (4)

Într-un oraș cu o ofertă bogată de restaurante fast-food și șaormerii, Warda a reușit să păstreze un loc special în inimile clienților săi fideli iar aici se mânca cea mai bună shaorma din Iași

Deși șaormeria Warda nu are o prezență online puternică și nu face publicitate în mod agresiv, Sadic Rahma, proprietarul Warda, spune că afacerea sa se bazează pe recomandările personale și pe relațiile cu clienții. De fiecare dată, clientul este tratat cu respect și întâmpinat de zâmbetul angajaților.

„Când oferi un produs de calitate, clienții tăi vor reveni mereu și îți vor aduce și alți clienți noi. Am avut solicitări din partea clienților noștri să deschidem și alte locații în marile centre comerciale din Iași, însă de fiecare dată am refuzat. Aici este proprietatea mea personală, știe toată lumea unde este Warda și am intrat în istoria Iașiului.

Vă pot spune că cine va încerca să prindă doi iepuri deodată nu va prinde niciunul. Eu stau toată ziua aici și întotdeauna îi întâmpinăm cu respect și zâmbim oamenilor care ne trec pragul. Zâmbetul și recunoștința față de cei care intră la noi în locație îi fac pe aceștia să revină la noi”, susține Sadic Rahma, proprietarul șaormeriei Warda.

Așadar, indiferent de apariția pe piață a marilor restaurante de tip fast-food și de concurența tot mai acerbă din zonă, un lucru este confirmat de clienții de la Warda – aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași. Timp de aproape trei decenii, afacerea s-a menținut și a intrat în istoria Iașiului.

Comentarii
  • E o mizerie plina de zgarci. Ti se lipesc talpile de la papuci de gresie, mesele sunt jegoase.

  • E o mizerie plina de zgarci. Ti se lipesc talpile de la papuci se gresie, mesele jegoase.

  • Super gustoasa și bine făcută . Felicitări și continuați la fel ! Comentarii pline de invidie !

  • Mda, s-a cam dus Warda, de când nu mai are același gust de altădată și de când s-a deschis Dania, doar că și Dania, încet, încet, se duce și asta, au schimbat rețeta, ba este prea sărată, ba prea picantă, ba are prea mult sos…. Au prea multe comenzi și s-a renunțat la calitate în favoarea cantității, asta este greșeala făcută de toți….

  • Nu exista în oraș shaorma mai buna decât cea de la Warda !!
    Nu cred ca am mai mâncat în alta parte din tara shaorma cu cartofi prăjiți naturali și nu cartofi congelați.
    Sosul picant este extraordinar.
    E adevărat ca se lipesc picioarele dar, cui ii place locatia trece repede peste acest aspect.
    Este singurul local unde te întâmpină patronul sau angajații cu un surâs adevărat, nu forțat!!

  • candva mancam de la ei pana ce intr-o zi am primit shaorma cu carne imputita si m-am lecuit.

  • Cea mai buna din Iași! Nu ca la Mado și scumpa și putina și făcută din pulpe dezosate nici decum piept de pui! La ei chiar e piept de pui și nu își bat joc de banii oamenilor!

  • Trebuie modernizat acolo ca e jale…

  • ,,Bomba „asta ar fi trebuit închisă mai demult!!! Mizerie și așa zisa,, atenție”pe care o primești la intrare se termină imediat după ce ai comandat,nu mai vorbim de bon fiscal că deja intrăm într-o altă discuție!!Se vede de la distanță că este vorba despre un articol comandat pentru reclamă.

  • Evaziune fiscală..

    ,,Bomba „asta ar fi trebuit închisă mai demult!!! Mizerie și așa zisa,, atenție”pe care o primești la intrare se termină imediat după ce ai comandat,nu mai vorbim de bon fiscal că deja intrăm într-o altă discuție!!Se vede de la distanță că este vorba despre un articol comandat pentru reclamă.

  • Mananc la el de prin anul 1999. A mai schimbat un pic reteta la shaworma, dar ramane in continuare la fel de ok. Prin anii 2000, mini-restaurantul ala arata total diferit. Si patronul este de treaba, are el un stil propriu si personal al sau. Chit ca are bani, nu-i cu nasul pe sus ca marea majoritate a patronilor si fiind un strain, cetatean strain, poate fi un exemplu. Multi din comentarii vorbesc de dupa ureche, in special astia care au bani si nu mai pot de figuri. Anii 90 si 2000 au fost total diferiti fata de ceea ce este in Iasi in ziua de astazi. Noroc.

  • slinos si murdar, pereti decolorati si plini de grasime iar daca intri la toaleta s-a terminat cu pofta de mancare. mai intai curatenia, apoi reclama platita

  • articol publicitar. de cate ori pe zi isi bate arabul sotia? sau a divortat?

  • Dacă ar fi mai igienic treaba ar fi minunata.
    Shaorma mai buna în Iași nu găsești, e adevărat.

  • Mie imi place, cartofii sunt buni, nu congelati, servirea ireprosabila, manacare buna. Personal voi reveni cu familia oricand. Sanatate.

  • Nu mai are clienti din cauza celor de la Dania si a platit pt. reclama.

  • sa i sugeti kuku lu SADEK ,cand facea el shaworma voi inca mancati mamaliga(concurenta),foarte foarte buna,adevarat ca el nu prea investeste …chiar un minus pentru el…dar sa ramai in picioare 23-24-25 ani fara reclama agresiva …si cu atata concurenta …este ceva! s o deschis nu stiu cate pe langa el si s o inchis…acu si mangoii de la dania au venit chiar calare pe el….chiar in alta parte n au gasit loc:)))))TRAIASCA SADEK!

  • ultima oara mi-au dat cu cartofi semicruzi si necondimentata, in plus cand am mers acolo patronul statea cu ochii pe tine si cum terminai de mancat parca te fugarea sa pleci

  • Evaziunea fiscala este la ea acasa. Omul sta cu buzunarele pline de bani si nu bate mai nimic in casa….

  • Am fost de vreo doua ori și mi-a plăcut mâncarea. Vad ca sunt câțiva prostănacul care țin sa dea cu rahat în patron. Știau de la început ca nu sunt condiții de Mariott, dar nu-si permit mai mult și, de fapt, asta ii și frustrează pe țărani. Dara viitoare, va luat niște fornetti și va simțiți ca niște domni când o sa le serviți din sufrageria voastră.

  • Mie îmi plac micii de la Kaufland de afară

  • Prisacariu Iulian

    Poate vine si ANAF UL sa ii faca o vizita.
    In 30 de ani a dat bonuri in total de 100 de lei.
    https://www.listafirme.ro/warda-srl-1970928/

  • la anaf are o stanga „groasa”, un inspector de la inspectie fiscala Adina Neacsu!!! nu prea aveti ce sa-i faceti! Dania o sa o suga curand!!!

  • of of,mai mai

    nici in studentie n-am intrat,nici acum nu intru,mizerie ca la arabi n-ai sa mai vezi

    poate fi gustoasa dar nu-ti place sa vezi slin

  • cred ca secretul e de la faptul ca ti se lipesc coatele de mese

  • Daca tot ii aveți reclamă, hai să îl facem cunoscut:
    Unde se duc banii din aceasta afacere știți?
    De situația insalubră a avut cineva grija?
    Faptul că într-adevăr nu bate bine in casă se interesează careva?
    Întradevăr era cea mai buna shaorma cândva !!!
    Este cu foarte bun simt fata de clienți și știu persoane care mănâncă la el datorita caracterului său și al bunului simt !!!

  • Nu ai cum sa zici că ai fost student in Iași și nu ai mâncat măcar o dată șaorma de la warda. Dar în rest, ce sa zic… De ce să plătească la stat? Statul nu da nimic înapoi la oameni, colectează banii de la prosti și îi baga in faliment direct ca să întrețină tot felul de lichele speciale susținute de politicieni borâți. Sictir! Mars mă cu anaful vostru cu tot! Cate 10 zdrențe într-un birou și dacă întrebi ceva primești răspunsul: „scrie pe pereți”. De parcă eu merg să citesc de pe pereți, ele îs acolo așa…capuri de guma proaste și arogante.

  • De toxiinfecție alimentara cu ilustrele bucate nu zice nimeni nimic? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *