Prima pagină » Cultural » David Pușcaș a avut o reacție acidă la adresa mamei sale adoptive, Luminița Anghel. Tânărul este rănit din cauza comportamentului acesteia

David Pușcaș a avut o reacție acidă la adresa mamei sale adoptive, Luminița Anghel. Tânărul este rănit din cauza comportamentului acesteia

15 mai 2023, 13:26,
în Cultural

Luminița Anghel este o artistă cunoscută în România, care a devenit cunoscută datorită muzicii pe care o interpretează, dar și prin diverse scandaluri legate de fiul său, de-a lungul anilor. Situația în familie s-a schimbat dramatic odată cu împlinirea vârstei de 18 ani a fiului ei, David Pușcaș, deoarece relația dintre el și mama sa s-a deteriorat.

În urma acestui eveniment, disputa publică dintre ei a continuat și David Pușcaș a atacat din nou. După ultima apariție a cântăreței într-o emisiune TV, fiul ei adoptiv a reacționat foarte dur.

David Pușcaș a avut o reacție acidă la adresa mamei sale adoptive, Luminița Anghel

David Pușcaș a acuzat-o pe mama sa că l-a neglijat și evitat, până la punctul în care nici măcar nu vrea să-l menționeze în conversații. În timpul unei apariții TV, Luminița Anghel a evitat să vorbească despre fiul său și a vorbit doar despre fiica ei, iar David crede că mama sa a cerut să nu mai fie întrebată despre el în emisiuni.

„Niciodată relația cu mama nu a fost bună, mă rog, a fost poate atunci când eram mică, până când s-a căsătorit cu actualul ei partener, căci de atunci s-a schimbat.

Noi nu mai vorbim, nu mă mai caută, nu nimic. M-a enervat groaznic, m-am supărat, pentru că a mers la o emisiune și nici măcar nu mi-a pronunțat numele, ea vorbește cu producătorii la toate emisiunile să nu întrebe nimic de mine ca și cum n-aș fi existat.Eu pentru ea nu mai exist”, a spus David Pușcaș, conform Spynews.

David Pușcaș se simte al nimănui

David Pușcaș afirmă că, după ce mama sa l-a evitat și l-a uitat, se simte singur pe lume fără familie, prieteni sau rude. El susține că Sarah este singura sa alinare și că ea îi oferă tot ceea ce are nevoie, fiindu-i mamă și prietenă în același timp.

„Sarah e singurul meu om de încredere, e îngerul meu. Am cunoscut-o pe ea când am filmat pentru videoclipul ei, iar și în ziua de astăzi dacă nu era ea, sigur muream până acum.

Nu am pe nimeni altcineva, nu am familie, nu am rude, nu am pe nimeni”, a mai zis el.

David Pușcaș recunoaște că a fost traumatizat în copilărie

Recent, David Pușcaș și-a deschis sufletul și a trecut în revistă momentele care i-au marcat viața, din perioada în care a trăit în casa Luminiței Anghel, mama sa adoptivă. Acesta i-a povestit lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii „În Oglindă”, de la Kanal D, că unele dintre cele mai traumatizante momente trăite au legătură cu Silviu Dumitriade, actualul soț al Luminiței Anghel.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Mai mult, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *