Prima pagină » Cancan » David Popovici, ipostază neașteptată. Cum a fost fotografiat campionul mondial, în București

David Popovici, ipostază neașteptată. Cum a fost fotografiat campionul mondial, în București

15 iul. 2022, 10:16,
în Cancan

David Popovici este băiatul de aur al sportului românesc. A devenit dublu campion mondial, după ce a obținut două medalii de aur la seniori, precum și patru medalii de aur și o medalie de argint la campionatele europene de junior. Însă, puțini se așteptau să îl vadă în această ipostază în metrou.

Un jurnalist din România, pe nume Alin Grigore, l-a surprins pe David într-un mod total neașteptat. Fotografia realizată de acesta i-a surprins pe mulți. Cei care credeau că înotătorul are acum tendința să aibă fițe în urma faimei căpătate s-au înșelat amarnic.

Cum a fost surprins David Popovici în metrou

Se pare că tânărul nu are deloc pretenții și se mulțumește să meargă în continuare cu mijloacele de transport în comun. Mai mult decât atât, David a fost fotografiat având în spate chiar un afiș în care apare tot el, făcând reclamă unui produs alimentar.

„Salutări de la FARAON, din metrou!”, este mesajul postat de jurnalistul Alin Grigore, alături de fotografia care i-a impresionat pe români. Odată cu titlurile câștigate anul acesta, înotătorul român a primit și contracte bănoase de imagine, dar se pare că își duce traiul de zi cu zi așa cum ne-a obișnuit până acum.

Ce mesaj le-a transmis românilor după victoriile la campionatul mondial

Cu toate că prima lui victorie nu a fost transmisă live, televiziunile și-au luat apoi revanșa a doua oară. După ce a revenit pe pământul românesc, David Popovici a ținut să le mulțumească tuturor celor l-au urmărit și l-au susținut din fața micilor ecrane.

„Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit, care au stat cu sufletul la gură în fața ecranelor și românilor care au venit în persoană la Budapesta. Este superb!

Mulți oameni și-ar dori să fie în situația mea, să aibă atâta susținere. Sunt onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine. Sincer! Vă mulțumesc!’, a spus dublul campion mondial, la întoarcerea în țară, potrivit wowbiz.ro.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că tânărul sportiv va primi ca recompensă suma de 1.000.000 de lei. De asemenea, pentru performanța sa de la Campionatul Mondial, va mai primi pe lângă cei 200.000 de euro oferiți de premierul Nicolae Ciucă și suma de 87.000 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului, o medalie valorând circa 19.000 de lei, iar una de argint fiind recompensată cu 11.000 de lei, conform Fanatik.

Cu toate că sunt niște sume impresionante, David Popovici vrea momentan să pună toți banii deoparte, înainte să ia o decizie finală.

„Primii bani câștigați? Sincer, cred că i-am strâns. Și o să-i tot strâng până o să știu ce o să fac cu ei’, a precizat David Popovici într-un interviu televizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *