Prima pagină » International » David Backham, în lacrimi la sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Fostul fotbalist a stat 13 ore la coadă ca să-i aducă un omagiu Suveranei

David Backham, în lacrimi la sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Fostul fotbalist a stat 13 ore la coadă ca să-i aducă un omagiu Suveranei

17 sept. 2022, 11:00,
în International

La moartea Elisabetei a II-a, lumea întreagă a avut un șoc iar în momentul în care a fost posibil, sute de mii de oameni de rând, dar și persoane publice au venit să îi ofere un ultim omagiu celei care a guvernat Marea Britanie în ultimele șapte decenii.

Printre cei care au așteptat ore întregi la Westminster Hall ca să poată ajunge lângă trupul neînsuflețit al Suveranei se numără și David Beckham, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii.

David Backham a făcut orice ca să ajungă lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Fanii marelui fost fotbalist au fost extrem de surprinși când au văzut că la căpătâiul Reginei Angliei a ajuns și David Backham.

Fostul căpitan al echipei de fotbal a Angliei a fost foarte determinat să îi aducă un ultim omagiu Suveranei, motiv pentru care a fost dispus să aștepte ore întregi la coadă.

Iar așteptarea a durat foarte mult, mai exact 13 ore.

Îmbrăcat la costum, cravată, și completând ținuta cu o șapcă, Beckham a stat la rând fără să se plângă și fără să încerce să intre în față, având în vedere statutul său. Îmbrăcămintea sportivului a fost într-o culoare  închisă, semnă că Beckham ține doliu.

David Backham este vizibil afectat de trecerea în neființă a Suveranei. Fostul sportiv a declarat că acest moment nu este unul trist doar pentru el, ci pentru întreaga lume.

„Acest moment este dificil pentru națiune, este dificil pentru toată lumea. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie și, evident, spre toată lumea adunată astăzi aici. E un moment special, să fii aici și să auzi diferitele povești pe care oamenii le au de spus despre Regină. Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a declarat fostul fobalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`