Prima pagină » National » Daune de milioane de euro după ce a ars vila lui Irinel Columbeanu. Imagini cu ce a mai rămas din fostul ” rai” al omului de afaceri

Daune de milioane de euro după ce a ars vila lui Irinel Columbeanu. Imagini cu ce a mai rămas din fostul ” rai” al omului de afaceri

02 nov. 2020, 14:36,
George Cristian în National

Vila omului de afaceri, Irinel Columbeanu a ars, iar pompierii s-au chinuit ore întregi să stingă incendiul. Vila valora milioane de euro şi i-a aparţinut, până nu de mult, omului de afaceri care îşi făcuse o obişnuinţă din petrecere luxuase cu invitaţi de seamă.

Totuşi, vila era preluată de o bancă la care Irinel Columbeanu avea datorii, ulterior fiind cumpărată de un proprietar care nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea. După jumătate de an în care s-a încercat inchirirea sau vânzarea imobilului, vila a fost mastuita de focuri, sâmbăta, 31 noiembrie 2020.

Sute de obiecte de valoare în vila de 2500 de metri pătraţi au ars

În vila de 2500 de metri pătraţi care a fost deţinută de Irinel Columbeanu au ars sute de obiecte de valoare. Jurnaliştii de la observatornews.ro spun că în flăcări a pierit, pentru totdeauna şi o sculptură rară făcută de artistul roman Sabin Bălașa. Scluptura valora, potrivit cunoscătorilor de artă, scluptura valora peste 150.000 de euro.

Vila a fost, de-a lungul timpului, gazda petrecerilor susţinute de Irinel Columbeanu care invită constant televiziunile de cancan din România. În ultimii ani, viaţa lui Irinel Columbeanu s-a transformat, de la un vis la un blestem. Afacerile au început să de-a faliment, băncile au început să îl execute silit, iar ultimul blestem din lungur sir al lor este tocmai vila care pătra vie imaginea extentricului fost milionar.

Au trecut 24 de ore de când focul a izbucnit şi vila continuă să fumege. Câteva echipaje ale pompierilor rămân aici, astfel încât incendiul să nu se aprindă din nou. Acoperişul s-a prăbuşit cu totul, iar întreaga construcţie de 4 milioane de euro este distrusă complet” au menţionat reporterii prezenţi la faţa locului.

Irinel Columbeanu a fost executat silit pentru datorii de 3 milioane de euro

Banca i-a pus sechestru pe vila după ce Irinel Columbeanu acumulase datorii în valoare totală de 3 milioane de euro. După ce bancă a scos la vânzare bijuteria, un proprietar secret a cumpărat casa care are 15 camere, are piscina, ponton şi era plină de opere de artă, unele dintrele ele extrem de scumpe. Vorbim de statuia ” Echilibru” scluptata de renumitul artist roman Sabin Bălaşa. Noul proprietar a încercat în zadar să o vândă cu 4 milioane de euro, dar fără succes. Totuşi, acesta dorea să închirieze imobilul pentru suma de 15.000 de euro pe lună. Da, era complet, tot, atât pot să vă spun. Tot era, Sabin Bălaşa, totul ars, oglinzi, mobilă, totul ars. Erau toate obiectele de valoare şi de artă şi tot, şi haine, şi tot, erau, mobilă, tot, erau în casă”

Nu se ştie încă de la ce a izbucnit focul. Cert este că a pornit de la subsol şi a mistuit totul. Mâna criminală este o variantă luată în calcul de anchetatorii. Irinel Columbeanu nu a vrut să comenteze tragedia, spunând reporterilor: „Da, nu am nimic de comentat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`