Prima pagină » Radio » Actualitate » Darul de nuntă dat de o tânără după ce și-a calculat cheltuielile cu evenimentul. „Asta e tot ce mai am”

Darul de nuntă dat de o tânără după ce și-a calculat cheltuielile cu evenimentul. „Asta e tot ce mai am”

27 iul. 2023, 13:13,
în Radio

O postare de pe TikTok cu darul de nuntă dat de o tânără a devenit virală în special pentru felul în care aceasta și-a calculat cheltuielile. În videoclip, femeia a detaliat cu umor ce sume a fost nevoită să scoată din buzunar pentru respectivul eveniment. Evident, totul a fost o glumă, însă postarea a avut succes pe celebra rețea de socializare.

O tânără pe nume Alina Mihaela Rotaru a devenit virală pe rețelele de socializare, adunând mii de vizualizări pe platforma TikTok. Totul s-a întâmplat în urma unei postări amuzante cu privire la darul de nuntă. Nu doar mirii au cheltuieli cu organizarea nunții, astfel că tânăra s-a scuzat că doar atâția bani le mai poate oferi mirilor după ce și-a scăzut totce a făcut pentru a se pregăti de eveniment.

Darul de nuntă dat de o tânără după ce și-a calculat cheltuielile cu evenimentul

În videoclipul postat pe TikTok, tânăra s-a filmat cum scrie pe plicul pentru darul de nuntă ce cheltuieli a trebuit să facă pentru a se pregăti de eveniment. Cu toate că rezultatul a fost doar o glumă, înregistrarea a părut una cât se poate de reală. Și aceasta deoarece tânăra participa în calitate de  invitată la o nuntă și se află la una dintre mese. Evident, totul a fost regizat și a avut loc chiar atunci când femeia punea banii în plicul de dar.

Așezată la masă, în loc să-și scrie numele pe plic, femeia a început să scrie cheltuielile pe care le-a avut pentru a participa la eveniment. Cu foarte mult umor, tânăra a notat fiecare detaliu, începând cu rochia, care a costat 700 de lei, urmând pantofii, pentru care a scos din buzunar 200 de lei, machiajul în valoare de 250 de lei, coafura – 200 de lei, iar nuntașa nu a uitat să menționeze și transportul, care s-a ridicat la suma de 100 de lei.

 

@alina.mihaela.rotaru28 Asta-i viața… #nuntaromaneasca #funny ♬ original sound – Mihaela Rotaru

Cu un simț al umorului bine dezvoltat, femeia și-a notat pe plic sumele corespunzătoare și a adăugat că pentru darul de nuntă i-au mai rămas doar 4 lei. Ajutându-se de o brumă de autoironie, nuntașa a scris pe plic „Asta e tot ce mai am”.

Internauții au apreciat postarea tinerei

Imaginile video au ajuns virale pe rețelele de socializare, acolo unde au adunat rapid mii de aprecieri și comentarii, datorită abordării comice aleasă de creatoare. Utilizatorii au aplaudat ingeniozitatea, sarcasmul și ironia tinerei, aducându-și contribuția cu propriile glume și remarci hazlii.

„După calculele mele, ar fi trebuit să primești înapoi 200 de lei de la mireasă”, a răspuns cu umor unul dintre internauții care au văzut videoclipul.

„Trebuia să le pui bonurile în plic, poate recuperai ceva”, a mai completat un internaut în același spirit de glumă.

La scurt timp după ce a fost încărcat pe TikTok, clipul a devenit viral, fiind distribuit de numeroși utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *