Prima pagină » Cultural » Daria Țociu a devenit o domnișoară superbă și face furori la evenimentele mondene. Cu ce se ocupă fiica îndrăgitului artist Romică Țociu

Daria Țociu a devenit o domnișoară superbă și face furori la evenimentele mondene. Cu ce se ocupă fiica îndrăgitului artist Romică Țociu

25 mai 2023, 09:40,
BZI.ro, în Cultural

Daria Țociu a devenit o domnișoară superbă și face furori la evenimentele mondene. Tânăra studiază la Facultatea de Teatru și își dorește să calce pe urmele tarălui ei celebru. Daria Țociu este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, însă își dorește să aibă o carieră de succes, iar în viitorul apropiat să cucerească publicul din țară și de peste hotare. Iată cu ce se ocupă fiica îndrăgitului artist Romică Țociu.

Daria Țociu a devenit o domnișoară superbă și face furori la evenimentele mondene

Multă lume este dornică să afle cum arată Daria Țociu și cu ce se ocupă aceasta. Fiica lui Romică Țociu este de o frumusețe răvășitoare și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Deși își dorește o carieră de succes în actorie și vrea să cucerească marile scene ale lumii, Daria Țociu evită deocamdată să se afișeze prea des în lumina reflectoarelor.

Fiica îndrăgitului artist Romică Țociu studiază actoria în cadrul Facultății de Teatru și se mândrește cu realizările sale profesionale. Romică Țociu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, Daria, dar și de băiatul său, Cătălin. Actorul a mărturisit că se bucură de faptul că Daria a decis să îi calce pe urme și a moștenit talentul artistic.

,,Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta… Nu doar să fie împins de la spate de părinte.

Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri. Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani. Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna. Ea a luat Bac-ul anul acesta cu note mari. Nevastă-mea a spus, asta-i singura din familie care învață.”, a declarat actorul despre fiica sa.

Și fata celebrei actrițe Adriana Trandafir se bucură din plin de succes, însă nu își dorește o carieră artistică. Maria Speranța Trandafir a fost la tv de câteva ori alături de mama sa și a cucerit publicul de la primele apariții.

Cum se înțelege Romică Țociu cu cei doi copii ai săi

Romică Țociu are o carieră impresionantă și o familie frumoasă cu care se mândrește. Actorul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și de cei doi copii ai lor, Daria și Cătălin. Actorul va participa alături de fiul său la America Express 2024 și este gata să cucerească publicul. Cătălin și Romică Țociu sunt încrezători că vor face față tuturor provocărilor din faimoasa competiție, iar relația tată-fiu va fi și mai puternică.

,,În sfârșit putem să împărtășim cu voi această veste că… o să participăm la cea mai minunată experiență ever @americaexpressromania. Abia așteptăm să vedem ce surprize ne așteaptă pe Drumul – Soarelui. Plecăm încărcați cu o energie imensă și pozitivă plină de umor și totodată cu emoții și frică, dar fiind tată și fiu vom depăși orice obstacol.”, este mesajul postat de Romică Țociu, pe Instagram.

Daria Țociu a moștenit talentul artistic de la tatăl ei și își dorește o carieră de succes în actorie. Tânăra se înțelege de minune cu părinții ei și se bucură din plin de viața de familie. Fiica lui Romică Țociu este o prezență discretă în lumea mondenă, dar face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *