Prima pagină » Cancan » Daria Radionova a pus-o la punct pe Bianca Drăguşanu.”Păcat că nu poţi…”

Daria Radionova a pus-o la punct pe Bianca Drăguşanu.”Păcat că nu poţi…”

10 nov. 2020, 10:49,
în Cancan

Daria Radionova a pus-o la punct pe Bianca Drăguşanu, fosta soție a lui Alex Bodi. În prezent Daria şi Alex formează un cuplu. Dacă în trecut fosta asistenta TV a atacat-o pe focoasa blondă în mediul online, de această dată a primit şi replica.

Chiar dacă de mult timp s-a speculat că cei doi au o relație și că afaceristul o înșeală pe Bianca Drăgușanu, lucrurile au fost recunoscute abia acum.

Daria Radionova a pus-o la punct pe Bianca Drăguşanu

Între cele două femei au existat schimburi de replici dure, în mediul online. Dacă mereu Bianca Drăgușanu ieșea la atac, de această dată și Daria a avut ceva de spus. Aceasta a postat un comentariu acid la adresa Biancăi Dărgușanu, pe pagina sa de Instagram.

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!”, a scris Daria.

Daria Radionova nu s-a oprit aici și a pus-o la punct pe Bianca Drăguşanu. Aceasta a vorbit despre trecutul Biancăi Drăgușanu și a subliniat că între ele nu poate exista termen de comparație.

„Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?

Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău.”, a scris Daria.

Ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu Dariei

Fosta soție a lui Alex Bodi reaprinde tot mai mult scandalul cu Daria Radionova… Cel puțin asta se înțelege din gestul făcut de Bianca Drăgușanu, când a jignit-o indirect pe amanta afaceristului român. Deși nu a rostit numele moldovencei, care locuiește în Londra, mulți dintre internauți sunt convinși că, de fapt, despre ea este vorba.

Cândva, a fost o ???? îndrăgostită de lux și genți! Această ???? s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această ???? este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s!_% orice vede!”, a scris creatoarea de modă pe o rețea de socializare.

Ulterior, fosta soție a lui Alex Bodi a mai precizat:

Cu toate că are multă experiență în a s!_% și a mânca tot ceea ce vede, drăguța ???? nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofticioasă!… Așa că, «pofticioasa» ???? crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *