Prima pagină » Cancan » Daria, fiica lui Cătălin Crișan, mândră de iubitul ei. În ce serial va juca Darisian Luncanu

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, mândră de iubitul ei. În ce serial va juca Darisian Luncanu

06 sept. 2024, 14:28,
în Cancan

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, este mândră de iubitul ei, Darisian Luncanu, care a semnat pentru un proiect TV imnportant. Tineri talentați, ambii vor apărea în seriale TV, însă la posturi concurente – Pro TV, respectiv Antena 1. Cu siguranță, de Daria Crișan și Darisian Luncanu vom auzi mult timp de acum înainte.

Sunt tineri, frumoși, talentați, se iubesc de 4 ani și sunt cei mai buni prieteni. Recent s-au afișat în social media cu poze tandre, din vacanță, iar reacțiile au curs cu nemiluita. Toată lumea îi felicită pentru relația lor frumoasă. Este vorba de Daria Crișan și de Darisian Luncanu, cei doi îndrăgostiți ale căror nume par predesinate pentru a fi împreună, potrivit LPF.

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, mândră de iubitul ei

Iubitul Dariei, talentatul actor și mentalist Darisian Luncanu, este și el absolvent de UNATC, iar acum s-a aflat că și el va apărea la televizor, într-un proiect important. Dacă Daria a intrat în familia Pro TV, Darisian a semnat cu trustul rival, Intact, și îl vom vedea la Antena 1.

Darisian va juca în cel mai nou serial original semnat de Ruxandra Ion, „Iubire cu parfum de lavandă”, ce va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. Darisian Luncanu și Iulia Barbu vor da viață personajelor Cristi și Mădălina Păun, copiii Amaliei Păun (Andreea Vasile) şi ai lui Dinu Păun (Bogdan Albulescu), în serialul ce aduce în prim plan o poveste originală de iubire, între doi oameni ce provin din medii complet diferite.

Absolvent al Facultății de Actorie, Darisian Luncanu şi-a adjudecat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, unde a impresionat jurații cu un moment spectaculos, dar și cu cu energia și carisma de care a dat dovadă, iar acum telespectatorii îl pot revedea în serialul Iubire cu parfum de lavandă, unde interpretează rolul lui Cristi Păun.

„La un an distanță de terminarea facultății de actorie, Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest proiect intitulat «Iubire cu parfum de lavandă», unde interpretez personajul Cristi Păun. Țin să menționez că este primul meu proiect de acest gen, în cadrul căruia am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă aș putea descrie până acum această experiență într-un singur cuvânt, acela ar fi «disciplină». Sper din tot sufletul ca procesul de descoperire a personajului, munca în echipă, răbdarea, devotamentul și perseverența mea față de acest proiect să fie văzute și pe micile ecrane, întrucât telespectatorii merită să se simtă cât mai aproape de povestea la care lucrăm”, a declarat Darisian.

Daria Crișan joacă în „Atletico Textila”

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, a fost distribuită în serialul „Atletico Textila”, pe care Pro TV l-a difuzat pe Voyo și care revine tot acolo cu sezonul 5. Daria o interpretează pe Linda, iar din distribuție mai fac parte actori precum Andi Vasluianu, Tania Popa, Angel Popescu, Răzvan Oprea, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu etc.

Daria Crișan a terminat actoria la UNATC în 2023, dar este și solistă, căci talentul s-a moștenit cu carul de la părinții ei. Despre Cătălin Crișan știe toată lumea ce voce are, dar și mama Dariei, doamna doctor Lucia Bubulac, cântă dumnezeiește, iar în 2010 a lansat albumul muzical „Doi trecători”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024