Prima pagină » Cancan » Daria este noua iubită a lui Gabi Bădălău. Focoasa șatenă i-a dat lovitura de grație Biancăi Drăgușanu

Daria este noua iubită a lui Gabi Bădălău. Focoasa șatenă i-a dat lovitura de grație Biancăi Drăgușanu

20 iun. 2024, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

Daria, noua iubită a lui Gabi Bădălău, este o șatenă focoasă care nu are legătură cu lumea showbiz-ului de la noi. Cei doi s-au afișat la petrecerea VIVA! 2024, unde s-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu. În ceea ce o privește pe Daria, aceasta este o artistă plastică de succes care vinde tablouri în toată lumea.

Miercuri, 19 iunie, a avut loc petrecerea VIVA! 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Zeci de vedetele și-au dat întâlnire la Face Forest și s-au întrecut în outfit-uri sexy, îndrăznețe și elegante, respecând dress code-ul „Metallic Vibes”. Printre participanți s-au numărat și Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, a căror relație este de domeniul trecutului.

Daria este noua iubită a lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu și s-a afișat cu noua iubită la un eveniment monden. Dar iată cine este focoasa șatenă care i-a pus capac afaceristului. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a rupt gura târgului la petrecerea VIVA! 2024. Afaceristul a mers însoțit de noua iubită la acest eveniment, acolo unde era prezentă și Bianca Drăgușanu, fosta lui parteneră.

Daria, căci așa o cheamă pe iubita afaceristului, nu este cunoscută în showbiz, însă este urmărită de peste 80.000 de oameni în mediul online.Tânăra și-a transformat pasiunea într-o meserie, pictează tablouri, pe care mai apoi le vinde în toată lumea.

Cu această ocazie, Gabi Bădălău a confirmat noua relație pe care o are și a vorbit și despre fosta lui iubită, despre care spune că ar avea un iubit de jumătate de an.

„Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine”, a declarat Gabi Bădălău.

Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu când și-a văzut fostul iubit

Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie mulată și cu detalii argintii, o ținută care respectă întocmai dress code-ul. Outfitul i-a pus în evidență talia de viespe și bustul generos.

E puțin probabil ca Gabi Bădălău să nu fi știut că fosta lui iubită va fi prezentă, de asemenea, la acest eveniment. Și poate nu întâmplător și-a făcut apariția în compania actualei iubite. Însă blondina a încercat să pară de neclintit după ce și-a văzut fostul iubit cu o altă femeie la braț.

„Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie! Eu consider că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am văzut și mă scoate din ecuațiile în care eu nu sunt fericită”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024