Prima pagină » Local » Dănuţ Bolohan, şeful de la Vama Iaşi, se află din nou în arest la domiciliu
Dănuţ Bolohan, şeful de la Vama Iaşi, se află din nou în arest la domiciliu

Dănuţ Bolohan, şeful de la Vama Iaşi, se află din nou în arest la domiciliu

13 ian. 2023, 08:05, 2 ,
în Local

Decizie de ultimă oră a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Magistraţii au hotărât să-l repună pe Dănuț Bolohan, şeful de la Vama Iaşi, în arest la domiciliu.

Vă aducem aminte că în urmă cu doar câteva zile, judecătorii de la Tribunalul Iaşi au decis ca şeful de la Biroul Vamal de Frontiera Iaşi să fie cercetat în stare de libertate.

Aşadar, în următoarele 30 de zile, Dănuț Bolohan, Cristian Timofte, un angajat al Biroului Vamal, Sebastian Florin Ifrim, vor sta în arest la domiciliu.

În ceea ce priveşte situaţia Simonei Andreica şi a lui Iulian Culipei, aceştia vor rămâne sub control judiciar timp de 60 de zile.

Reamintim că Dănuț Bolohan şi alţi trei funcţionari de la Vama Iaşi au fost acuzaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de luare de mită pentru favorizarea unor firme ce se ocupau de importarea unor produse textile, încălţăminte şi parfumuri contrafăcute din Turcia.

Comentarii
  • Era si de asteptat. Furi tu 12 mil €€€ si vrei in libertate? Zi merci ca are control judiciar Simona Andreica si te poate vizita sa-ti mai dea o bucata de puță….tare îți mai placea sa i-o molfăi

  • Da merge din performanță în peformanță –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`