Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dansatoarea Andreei Bălan dezvăluie detalii din culise: Incident neașteptat în timpul concertului: „Am rămas să privesc sala goală”
Dansatoarea Andreei Bălan dezvăluie detalii din culise: Incident neașteptat în timpul concertului: „Am rămas să privesc sala goală”

Dansatoarea Andreei Bălan dezvăluie detalii din culise: Incident neașteptat în timpul concertului: „Am rămas să privesc sala goală”

19 oct. 2024, 08:40,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Andreea Anghel este una dintre dansatoarele Andreei Bălan și unul dintre cei mai apreciați coregrafi, cu sute de premii naționale și internaționale.

Aceasta a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre concertul susținut de artistă zilele trecute, la Sala Palatului.

Dansatoarea Andreei Bălan face dezvăluiri din culise

Unul dintre cele mai emoționante momente din timpul concertului a fost împăcarea Andreei Bălan cu tatăl ei, care a urcat pe scenă alături de artistă.

„Pentru mine este o seară specială pentru că sunt alături de minunata mea fiică. Te iubesc și sunt mândru de tine!”,a declarat tatăl Andreei Bălan, pe scena concertului. Despre acest moment a vorbit și una dintre dansatoarele artistei, Andreea Anghel, într-un interviu acordat Playtech. „Momentul surpriză cu tatăl Andreei a fost o lecție pentru noi toți. O lecție despre iertare și acceptare, care în spate s-a lăsat cu multe lacrimi. Unde te uitai, toată lumea în culise căuta șervețel. Ea, ca o profesionistă pe scenă, nu a lăsat emoția să o controleze, însă am simțit-o din spate și am știut cât de greu este un astfel de moment. Se simțea în aer cât de important a fost acel capitol în Povestea Sufletului ei.”, a declarat dansatoarea și coregrafa Andreea Anghel.

La final, după atâtea emoții și trăiri, Andreea  a avut nevoie de câteva clipe, să mediteze la tot ce s-a întâmplat în seara concertului. „Ea a rămas să privească sala goală și să conștientizeze reușita. Eu una mi-am strâns costumele, am respirat ușurată ca a ieșit și am încercat să procesez ce tocmai s-a întâmplat toată noaptea, ghidată de un sentiment de recunoștință unic, încă îmi este greu să cumulez tot ce am trăit alături de Andreea, pe scena Sălii Palatului. Afară ne așteptau oameni importanți lângă care fiecare și-a dorit să își serbeze reușita. Ne-am felicitat, ne-am luat în brațe, ne-am mulțumit pentru toată această călătorie ajunsă la destinație.”, a mai declarat Andreea Anghel pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024