Prima pagină » Cultural » Daniela Nane, dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie. ,,Eu știu ce am trăit…”

Daniela Nane, dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie. ,,Eu știu ce am trăit…”

18 nov. 2022, 08:45,
în Cultural

Daniela Nane a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie. Frumoasa actriță are o carieră artistică de succes, însă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta și-a ținut mereu oamenii dragi departe de ochii curioșilor și a ascuns de public suferințele prin care a trecut. Iată ce spune Daniela Nane despre momentele grele din viața sa.

Daniela Nane, dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie

Daniela Nane este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Aceasta a făcut furori pe vremea când a câștigat tilul de Miss România în anul 1991, iar după aceea au urmat ani plini de realizări deosebite. Artista și-a construit o carieră de succes, iar în prezent se bucură din plin de celebritate.

La vârsta de 50 de ani, Daniela Nane are o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița are un mariaj fericit alături de Adrian Cioroianu, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul dureros. Daniela Nane a mai fost căsătorită cu celebrul om de afaceri Viorel Popa. Cei doi au împreună un băiat, pe Codrin. Actrița a vorbit recent despre provocările din viața de familie, dezvăluind cum se înțelege cu fiul ei.

,,Relația este foarte bună, pentru că așa am creat-o de când era mic, e bazată pe încredere, pe iubire necondiționată. Evident că îmi spune tot ce vrea să îmi spună, eu nu îl descos. Știe că îl iubesc necondiționat și că îl sprijin în absolut tot ce face. E un băiat foarte responsabil, mai multe amănunte nu vreau să vă dau pentru că are viață privată și vreau să i-o respect.”, a declarat aceasta.

De asemenea, Daniela Nane a dezvăluit cum a acceptat fiul ei noua sa relație, apoi căsătoria cu Adrian Cioroianu. Vedeta a precizat că fiul ei și actualul soț se înțeleg de minune și merg împreună în vacanțe ori de câte ori au ocazia.

„Pur și simplu am avut o discuție cu Codrin, l-am informat despre intențiile mele. L-a cunoscut pe Adrian, s-au plăcut din prima clipă, e totul așa cum trebuie să fie. Important este că și soțul meu are un băiat cu un an mai mare decât Codrin și acum suntem o familie cu doi băieți mari. Mergem în vacanțe cu ei, nu facem diferențe între unul și celălalt, iar ei nu au nimic de împărțit pentru că sunt foarte buni prieteni. Sunt diferiți ca stil, dar foarte inteligenți, copii buni amândoi.”, a mai declarat actrița.

Daniela Nane are o familie frumoasă de care este tare mândră și se bucură din plin de aprecierea publicului. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. O altă actriță celebră care atrage multe priviri și arată spectaculos este Dana Rogoz. Aceasta își surprinde fanii de pe rețelele de socialziare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Și frumoasa artistă Crina Matei nu ține cont de vârstă și arată spectaculos, fiind o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton.

Ce spune frumoasa actriță despre provocările din carieră

Daniela Nane are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta a mărturisit că a avut parte de multe suferințe pe plan profesional și că frumusețea sa nu a ajutat-o în carieră, ci dimpotrivă, a avut parte de răutăți din partea celor din jur.

,,Eu știu ce am trăit. De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pentru că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și mă gândeam, vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arăți într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e!

Mi-a spus… O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi că tine, bărbații te vor urî pentru a nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat.”, a mărturisit actrița.

Deși a trecut prin momente grele în carieră, Daniela Nane nu a renunțat la dorința sa de a ajunge faimoasă, iar în prezent are parte de admirația unui public numeros.

Daniela Nane are o familie frumoasă de care este tare mândră și se bucură din plin de celebritate. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *