Prima pagină » Cancan » Daniela Nane are un soț celebru. De ce frumoasa actriță evită să apară în lumina reflectoarelor alături de partenerul ei de viață

Daniela Nane are un soț celebru. De ce frumoasa actriță evită să apară în lumina reflectoarelor alături de partenerul ei de viață

21 nov. 2022, 09:00, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

Daniela Nane are un soț celebru. Vedeta se mândrește cu familia sa și are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și i-a fost alături în cele mai grele momente. Dincolo de cariera de succes în actorie, Daniela Nane este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Cu toate că are un mariaj fericit, artista vorbește de puține ori despre soț și copii. Iată de ce frumoasa actriță evită să apară în lumina reflectoarelor alături de partenerul ei de viață.

Daniela Nane are un soț celebru

Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 50 de ani, actrița se bucură din plin de celebritate și se mândrește cu familia sa frumoasă.

Pe lângă realizările deosebite pe plan profesional, vedeta se declară o femeie împlinită și în viața privată. Daniela Nane este căsătorită cu nimeni altul decât istoricul Adrian Cioroianu și radiază de fericire alături de acesta. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în anul 2016, iar de atunci sunt de nedespărțit. Actrița a trecut printr-un mariaj eșuat, iar după divorțul de afaceristul Viorel Popa s-a dedicat fiului lor, Codrin.

După o perioadă, artista l-a cunoscut pe Adrian Cioroianu, cel care avea să îi devină soț. Daniela Nane este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, însă recent a oferit câteva detalii despre familia sa. Aceasta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe actualul partener de viață și cum a început povestea lor de dragoste.

,,Noi ne-am cunoscut cu mult timp în urmă, la un an de la divorţurile noastre, cred că din 2003 ne cunoaştem. Nu a fost să fie atunci, eu aveam încă inima frântă şi n-am răspuns cu entuziasm, iar el era prea prins din toate părţile de doamne şi domniţe. Ne-am mai întâlnit după câţiva ani, ne-am zâmbit, am glumit şi atât. Abia atunci am avut timp, şi ochi, şi inimă să ne deschidem unul către celalalt, cu disponibilitatea afectivă.

Ne-am reîntâlnit într-un grup de prieteni, ieşeam împreună de multe ori la vernisaje, evenimente culturale, îl invitam la teatru, la spectacolele mele. Îmi plăcea Adrian, dar eram doar prieteni, n-am dat nici un alt semnal, eu n-am făcut ochi dulci unui bărbat vreodată. Era şi sora lui în grupul ăsta de prieteni şi într-o seară, la plecare, am zis: . Ea a zâmbit larg, iar mai târziu am aflat şi de ce: simţea ea ceva de vreo lună. Şi ea se mirase că, înainte să vină cu toţii la un spectacol de-al meu, Adrian nu se putea decide la florărie care buchet e mai frumos. Şi sora lui şi-a dat seama că era ceva important dacă se tot învârtea să caute cele mai frumoase flori. Şi după aceea lucrurile au evoluat foarte repede… Nu am ţinut secret, doar că nu am făcut publică relaţia în presă.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Daniela Nane se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie împlinită. Artista se înțelege de minune și cu fiul lui Adrian Cioroianu din relația anterioară și merg în vacanțe ori de câte ori au ocazia. Și frumoasa actriță Dana Rogoz se mândrește cu familia sa frumoasă. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și radiază de fericire de când este mamă. La vârsta de 37 de ani, actrița are parte de împliniri în carieră și pe plan personal.

Ce spune Daniela Nane despre provocările vieții de familie

Daniela Nane a vorbit de puține ori despre căsnicia sa, preferând să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea mondenă. Actrița se afișează destul de rar la evenimentele mondene alături de soțul ei, Adrian Cioroianu, însă îl susține mereu în carieră. Cei doi au o căsnicie frumoasă și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au căsătorit în secret în anul 2016 și au ținut povestea lor de dragoste departe de ochii presei. În prezent, aceștia se bucură din plin de viață și de rolul de părinți. Daniela Nane a dezvăluit că soțul ei se implică în treburile casnice și o ajută ori de câte ori este nevoie. Când vine vorba de fiul ei, Codrin, vedeta recunoaște că are o relație specială cu acesta și se înțeleg de minune.

,,Relația este foarte bună, pentru că așa am creat-o de când era mic, e bazată pe încredere, pe iubire necondiționată. Evident că îmi spune tot ce vrea să îmi spună, eu nu îl descos. Știe că îl iubesc necondiționat și că îl sprijin în absolut tot ce face. E un băiat foarte responsabil, mai multe amănunte nu vreau să vă dau pentru că are viață privată și vreau să i-o respect.”, a declarat actrița.

Daniela Nane are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită. Actrița se mândrește cu familia sa frumoasă, iar pe plan profesional se bucură de aprecierea publicului autohton.

Comentarii
  • Paul ionescu

    Frumoasa Daniela și d l Adrian Coroianu,cel mai frumos cuplu,viață lungă,sănătate.Istoricul ,profesor ,omul Coroianu,îl asculți ,cu mare bucurie,cultura vasta,apariția domniei sale,ne încântă sufletul
    .

  • Anita,Iași,invatatoare

    Că un cuplu regal,arata Daniela și prof Cioroianu,imagine de film,oameni frumoși,e o plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *