Prima pagină » Cancan » Daniela Iliescu, despre nunta cu Culiță Sterp. „Nu cred că-mi puteam imagina”

Daniela Iliescu, despre nunta cu Culiță Sterp. „Nu cred că-mi puteam imagina”

01 oct. 2024, 10:43,
Cezar Bulgaru în Cancan

Daniela Iliescu a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu Culiță Sterp. Culiță, artist cunoscut în industria muzicală, se bucură de o carieră înfloritoare și de o viață personală împlinită. De patru ani, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniela, femeia care i-a dăruit prima sa fetiță și pe care a cerut-o recent în căsătorie.

Într-un interviu, Daniela a oferit detalii despre cum este Culiță ca tată și despre progresele în organizarea nunții.

Daniela Iliescu laudă abilitățile de tată ale lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a declarat că partenerul ei de viață, Culiță Sterp, este un tată excepțional, având un rating de nota 10. Potrivit declarațiilor blondinei, artistul nu ezită niciodată să petreacă timp de calitate cu băiețelul lor, indiferent de oboseala acumulată după concerte. Culiță își manifestă constant dragostea față de copilul lor, demonstrând astfel devotamentul său ca părinte.

„Nu cred că-mi puteam imagina un tată mai bun, se ocupă foarte bine de el. Face eforturi reale să stea cu el, pentru că programul lui este foarte încărcat, obositor, iar el ajunge frânt acasă, de la concerte. Dar nu e dată să nu stea cu Milan, oricât ar fi de obosit. Și eu când îl rog să aibă grijă de el, că am diverse treburi de rezolvat, chiar dacă e chiaun de oboseală, nu îmi spune niciodată nu. E un tată extrem de atent, răbdător, dedicat, grijuliu și blând. M-a surprins foarte tare și nu i-am cerut eu să se comporte așa.

Asta vine de la el, își adoră copilul”, a declarat iubita lui Culiță Sterp, conform Viva.ro.

Daniela Iliescu, despre nunta cu Culiță Sterp

De doi ani, Culiță Sterp i-a oferit inelul de logodnă partenerei sale de viață, Daniela Iliescu, însă cei doi nu au organizat încă nunta. Discretă din fire, Daniela a evitat să ofere detalii despre acest eveniment important, dar a subliniat că nunta reprezintă o prioritate în viața lor în prezent.

„Este și nunta o prioritate pentru noi, dar în momentul de față trebuie să stabilim niște detalii. Dar știți că mie îmi place să surprind, niciodată nu povestesc înainte. Așa am făcut și cu copilul, și cu business-ul…Dar va avea loc și nunta, clar”, a mai povestit Daniela.

Cine este Daniela Iliescu

Daniela a devenit o figură populară în mediul online, adunând un număr semnificativ de urmăritori pe rețelele sociale, unde își împărtășește momentele din viața de zi cu zi, precum și activitățile de familie. Aceasta este apreciată pentru discreția sa, dar și pentru modul în care își susține partenerul în cariera sa muzicală.

De asemenea, ea este mamă, având un băiețel împreună cu Culiță Sterp, iar familia este o prioritate pentru ea.

De curând Daniela Iliescu a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu partenerul ei, Culiță Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`