Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniela Iliescu, declarație siropoasă pentru Culiță Sterp! Ce i-a transmis tânăra tatălui copilului ei: „Sunt…”

Daniela Iliescu, declarație siropoasă pentru Culiță Sterp! Ce i-a transmis tânăra tatălui copilului ei: „Sunt…”

20 iul. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Daniela Iliescu nu ezită să își declare, în public, dragostea pe care i-o poartă tatălui copilului său, Culiță Sterp. Recent, tânăra a scris un mesaj siropos pentru bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp.

Se cunosc din liceu, însă povestea de dragoste dintre ei a început la ani buni după ce au terminat școala.

În prezent, Daniela Iliescu și   formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Au împreună un băiețel și nu demult artistul dădea de înțeles că se gândesc să devină părinți pentru a doua oară.

Daniela Iliescu, cuvinte de dragoste pentru Culiță Sterp

Cu două zile în urmă Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost nași pentru prima dată. La doar câteva ore după emoționantul eveniment, Daniela Iliescu a ținut să îi scrie câteva cuvinte de dragoste tatălui băiețelului ei.

„Fericirea mea 🤍

Ieri am fost nași pentru prima dată și mi-au rămas câteva lucruri în cap de la biserică, iar unul se potrivește aici: sper să ne iubim cât timp vom exista pe pământ 🤍

Nu prea îmi place să pun descrieri siropoase ca să nu inspir fetele să își creeze idealuri din online, dar ieri am ținut să îi spun și lui @culita. Sterp cat de mult îl iubesc și îl apreciez pentru tot ceea ce face, cum se comportă cu mine și câtă răbdare are când sunt mai agitată sau nu sunt în apele mele.

Te iubesc, sunt recunoscătoare pentru că te am și mă bucur enorm pentru felul în care am reușit să trecem prin toate etapele împreună 🤍”, a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au început să aibă o relație după ce artistul a divorțat de Carmen de la Sălciua. Artistul povestea că, la început, mama copilului său credea că el vrea doar o aventură și nu prea îi acorda atenție. Ulterior, artistul a dezvăluit că i-a demonstrat că îi place de ea și în cele din urmă, iată că au ajuns să fie împreună.

Daniela Iliescu, adevărul despre relația pe care o are cu familia lui Culiță Sterp

Îl iubește la nebunie pe tatăl copilului său, însă nu același lucru poate spune și despre familia lui. Cu ceva vreme în urmă, Daniela Iliescu a recunoscut că nu are o relație foarte apropiată cu familia iubitului ei, Culiță Sterp, însă spune că îi apreciază pe aceștia.

„Nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. (…) Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire.

Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem super apropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.”, a spus Daniela Iliescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *