Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au luat la bătaie din cauza unui bărbat? Cântăreața, adevărul despre scandalul în care ar fi fost implicată

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au luat la bătaie din cauza unui bărbat? Cântăreața, adevărul despre scandalul în care ar fi fost implicată

11 iul. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

În urmă cu mai mulți ani, înainte de a fi într-o relație cu George Tal, despre Daniela Gyorfi se spunea că ar fi avut o idilă cu prezentatorul TV Titus Andrei, cel cu care de altfel și clarvăzătoarea Carmen Harra s-ar fi iubit. Atunci se spunea că cele două au avut chiar și o ceartă care s-a lăsat cu bătaie, totul din cauza bărbatului.

Daniela Gyorfi are o relație de 16 ani cu George Tal, iar în urma poveștii lor de iubire a rezultat și o fetiță, Maria, cea care le face zilele mai frumoase celor doi.

Carmen Harra și Daniela Gyorfi, bătaie din cauza unui bărbat?

Înainte de a se cunoaște cu partenerul său de viață, Daniela Gyorfi ar fi avut o idilă și cu celebrul fotograf Gabriel Hennessey, dar și cu realizatorul TV Titus Andrei. Despre realizator se știa că și Carmen Harra ar fi avut o poveste de dragoste.

Potrivit zvonurilor de la vremea aceea, s-ar fi spus că Daniela Gyorfi și Carmen Harra chiar s-au luat la bătaie din cauza acestui bărbat, însă acum cântăreața spune ce s-a întâmplat. Ea afirmă că nu s-a s-a bătutu niciodată cu nimeni și mărturisește că într-adevăr a avut o relație cu Gabriel și și-a asumat acest lucru, însă despre Titus Andrei nu a precizat nimic.

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat. Pentru că nu sunt genul. Într-adevăr, cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva”, a spus Daniela Gyorfi într-o emisiune TV.

Daniela Gyorfi: „Niciodată în viața mea”

Cântăreața a mai mărturisit că de fiecare dată a fost asumată și mereu a recunoscut relațiile în care a fost, însă a precizat că niciodată nu s-a ajung la violență sau să se bată cu vreo femeie pentru vreun bărbat din viața sa.

„Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi…niciodată în viața mea”, a mai zis Daniela Gyorfi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`