Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă, alături de familia ei! Cât de mult a trebuit să scoată din buzunar?

Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă, alături de familia ei! Cât de mult a trebuit să scoată din buzunar?

26 mart. 2022, 14:20,
în Cancan ultimă oră

Daniela Gyorfi este printre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Deși pentru mulți artiști, perioada pandemică a fost destul de grea, se pare că Danielei i-a priit.

Aceasta și-a cumpărat casă nouă și deja s-a mutat, alături de fiica și soțul ei.

Daniela Gyorfi, primele declarații după ce s-a mutat în casă nouă

Daniela Gyorfi și-a îndeplinit visul și s-a mutat alături de familia ei, în casă nouă. Este vorba despre o vilă spațioasă, cu gust, pe care a amenajat-o așa cum și-a dorit. Într-un interviu, Daniela a spus cum se simte acum, după mutarea oficială.

„Nu știu dacă s-a schimbat ceva așa radical, dar este clar, când te muți undeva, când îți place unde stai, când este o casă pe care tu ți-ai dorit-o, e ca orice lucru pe care tu ți-l dorești și se realizează și atunci te bucuri de el. Vin cu plăcere acasă, mai ales că noi suntem destul de mult plecați și casa contează foarte mult, locul nostru și ne bucurăm de ea.”, a declarat Daniela Gyorfi.

Ce va face Daniela Gyorfi cu vechea locuință

Daniela Gyorfi locuiește în altă parte acum, însă întrebarea care îi macină pe toți este ce va face cu vechea casă. Aceasta ne-a oferit un răspuns sincer, raportându-se la situația din prezent.

„Mă mai gândesc ce fac cu vechea locuință. Nu mai fac nimic deocamdată. Nu se mai cumpără, nu se mai vine absolut nimic în momentul ăsta.

Nu m-am gândit încă ce fac cu ea.”, a mărturisit Daniela Gyorfi.

Cât a costat noua casă a Danielei Gyorfi

O altă curiozitate a celor care o urmăresc este cât a trebuit să scoată din buzunar, pentru a-și achiziționa și mobila noua locuință. Cântăreața nu s-a ferit și a vorbit despre efortul financiar pe care l-a făcut, odată cu mutarea în noua casă.

„E o casă poate scumpă pentru mine, poate ieftină pentru alții. E într-adevăr costisitoare. Este și zona și casa. E mai unicat așa. Am scos ceva bani, dar nu e că nu vreau să spun, dar așa mi se pare ok. Nu regret absolut nimic. Merită banii pentru că este făcută foarte bine, este ceva și modern și așa poate cum ne-am dorit noi și atunci clar este ca orice altceva care este ieftin, costă ieftim și ceva scump, costă scump. În special, la casă, nu faci rabat, pentru că deagaba te bucuri că e o casă ieftină, când trebuie să bagi în instalații și așa mai departe, care s-au scumpit. Toate s-au scumpit.”, a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *