Prima pagină » Radio » Actualitate » Daniela Gyorfi, o nouă operație estetică la nivelul feței. Cum arată acum, după intervenție

Daniela Gyorfi, o nouă operație estetică la nivelul feței. Cum arată acum, după intervenție

27 iun. 2023, 11:52,
BZI.ro, în Radio

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică la nivelul feței, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 5000 de euro. Artista a apelat la această procedură care oferă același rezultat ca un lifting facial. Momentan, Daniel Gyorfi încă mai este puțin umflată și are niște vânătăi, dar asta nu a împiedicat-o să cânte la evenimente.

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, dar este totodată și una dintre cele mai sincere. Artista are o carieră îndelungată astfel că de-a lungul timpului aceasta a trebuit să țină pasul cu tot ceea ce este nou și chiar să se reinventeze. Așa că nu e de mirare că interpreta de muzică de petrecere este una dintre primele vedete de la noi care a apelat la intervenții estetice.

Daniela Gyorfi, o nouă operație estetică la nivelul feței

Artista nu s-a ferit niciodată să vorbească despre intervențiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Cântăreața este extrem de apreciată în branșa ei și are o carieră de mare succes și o familie frumoasă. De curând, Daniela Gyorfi a apelat la o nouă procedură non-invazivă pentru a arăta mai bine.

La doar 54 de ani, Daniela Gyorfi a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician pentru a reuși să se simtă mai bine în pielea ei. Cântăreața a fost printre primele vedete de la noi din țară care și-a făcut operație de mărire a sânilor. Invitată într-o emisiune televizată, Daniela a vorbit despre noua intervenție pe care a suferit-o la nivelul feței, o procedură non-invazivă, pentru că se teme de liftingul facial. Ce a dezvăluit, la doar patru zile de când a trecut pragul medicului estetician.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață (…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima.(…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări…

Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci-șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a spus Daniela Gyorfi.

Ce alte intervenții mai are Daniela Gyorfi

Printre primele intervenții estetice se numără operația de mărire a sânilor care nu a decurs exact cum se aștepta artista, și asta pentru că medicul care s-a ocupat de ea nu și-a dat atât de mult interesul întrucât la câteva luni de la intervenție, implanturile s-au lăsat.

Daniela Gyorfi nu e nici în momentul de față pe deplin mulțumită de felul în care sânii săi arată, căci odată cu anii aceștia au început să se lase. Pentru că mereu și-a dorit să arate bine, artista a intervenit și la nivelul nasului și mai are la activ și injectări cu botox și acid hialuronic.

„Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucruri, îți faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mai zis Daniela Gyorfi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024