Prima pagină » Cancan » Daniela Gyorfi, acuzații la adresa medicilor care i-au operat mama. „Nu am avut bani să le dau”

Daniela Gyorfi, acuzații la adresa medicilor care i-au operat mama. „Nu am avut bani să le dau”

08 dec. 2021, 11:13,
în Cancan

Cunoscuta artistă Daniela Gyorfi a lansat de curând acuzații dure la adresa medicilor care i-au operat mama în urmă cu 33 de ani. Interpreta de manele precizează că doctorii nu au avut niciun interes să o salveze și au făcut o operație de formă. Daniela Gyorfi își aduce aminte cu durere de acele momente, chiar dacă avea doar 12 ani atunci.

Recent, Daniela Gyorfi a dezvăluit că mama ei a stat 33 de ani paralizată și din cauza medicilor care nu au făcut nimic să-i repare problema de la coloană. Artista, care are o fiică cu George Tal, a dezvăluit după 40 de ani că mama ei ar fi avut o șansă să poată merge din nou, dacă doctorii care au operat-o ar fi încercat s-o salveze.

Daniela Gyorfi, acuzații la adresa medicilor

Artista de muzică de petrecere și manele susține că medicii respectivi nu și-au făcut treaba pentru că nu a avut bani să le dea „șpagă”. Toată povestea s-a întâmplat în 1980, pe când Daniela avea doar 12 ani și locuia doar cu mama, după divorțul părinților ei. Mama interpretei s-a urcat pe un geam să-l șteargă din exterior, însă s-a dezechilibrat și a căzut într-o țeavă care era înfiptă în pământ.

Din acel moment a început coșmarul atât pentru femeie, dar și pentru fiica ei. Acum, Daniela Gyorfi a dezvăluit pentru prima dată că o parte din vină o poartă și medicii care au operat-o „de formă” pe femeie.

„În perioada aceea nici nu era o spitalizare foarte modernă. Doctorii erau foarte greu de găsit, erau câțiva doctori foarte buni și se mergea pe principiul ăsta… De fapt nu am avut banii necesari pentru operație. Pentru 1.000 de lei sau 100, nu mai știu cum era atunci… Pe mama au deschis-o și apoi au închis-o. Și a rămas, la 29 de ani, paralizată pe viață. Mi s-a schimbat viața total. Dar nu mai contează acum, asta era principalul”, a dezvăluit Daniela Gyorfi într-un interviu.

Daniela Gyorfi a locuit 3 ani în salonul de spital

Daniela Gyorfi a mărturisit că a încercat să-și șteargă din memorie acei ani, în care s-a trezit singură și fără niciun ajutor. Ea a mărturisit că timp de 3 ani a locuit practic în Spitalul „Sfântul Pantelimon” din București.

„Eram la școală, la Liceul de Arte «George Enescu». Dacă mă întrebi acum cum am dat examen, nu știu să-ți răspund. Eu, cu mama, am stat 3 ani de zile la spital. 3 ani am dormit la Sfântul Pantelimon. În timpul ăsta, ajunsesem să repet în salon, eu studiam viola și înnebuneam pe toată lumea cu muzica. Dar făceam și curat în spital, spălam pacienții”, a mai spus artista.

Mama Danielei Gyorfi s-a stins din viață în 2013 din cauza unui cancer la plămâni care se extinsese și la ficat. După episodul din 1980, mama artistei nu s-a mai putut ridica niciodată din pat, astfel că e de înțeles de ce Daniela Gyorfi lansează astfel de acuzații la adresa medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *