Prima pagină » Radio » Actualitate » Daniela Gyorfi a spus cum își crește și educă fiica. Ce pasiune neobișnuită are Maria, la vârsta de 13 ani

Daniela Gyorfi a spus cum își crește și educă fiica. Ce pasiune neobișnuită are Maria, la vârsta de 13 ani

20 iul. 2023, 13:10,
în Radio

Artista Daniela Gyorfi a povestit recent cum își crește și educă fiica, Maria, în vârstă de 13 ani, pe care o are cu iubitul ei George Tal. Interpreta de muzică de petrecere a spus din start că nu-și dorește ca fata să-i calce pe urme. În plus, Daniela Gyorfi este bucuroasă că Maria nu este interesată de viața de artistă și că are alte pasiuni.

Fetiţa Danielei Gyorfi şi a lui George Tal s-a transformat într-o adevărată domnişoară! Maria are aproape 13 ani şi a terminat clasa a V-a, iar părinţii ei sunt foarte mândri de ea! Deși nimeni nu știe ce-i va rezerva viitorul, Daniela Gyorfi nu vrea nici în ruptul capului ca fiica ei să-i calce pe urme și a explicat și de ce.

Daniela Gyorfi, despre cum își crește și educă fiica

Daniela Gyorfi a născut-o pe Maria la 42 de ani și este o mamă foarte exigentă. Fiica ei a devenit o dominișoară în toată regula, este foarte silitoare, la școală are note mari, și, mai nou, învață și limba coreeană ca să devină translator. Spre bucuria mamei ei, n-o interesează viața de artistă.

Maria Tal este obișnuită, însă, și cu lumina reflectoarelor, căci a și prezentat o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, numită „Maria întreabă, adulții se confesează”. Mama ei, însă, nu și-ar prea dori o carieră în televiziune pentru ea, cu atât mai puțin în muzică.

„Maria mea a terminat clasa a 5-a, sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu. Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă traducătoare. Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea, că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă”, a declarat Daniela Gyorfi.

Artista spune că o susține în tot ceea ce își dorește să facă, însă e de neclintit în dorința ca fiica ei să fie independentă.

„Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!. Femeie independentă, şi susţin acest lucru. Acest principiu îl am de la mama mea, şi aşa voi muri, asta îi spun şi ei, şi asta spun tuturor femeilor, tuturor fetelor care viseză la cai verzi pe pereţi. Este foarte frumos ca un bărbat să fie drăguţ, să îţi ofere, să facă, să dreagă, dar femeia trebuie să fie pe poziţii. O femeie trebuie să aibă un serviciu, trebuie să aibă banii ei”, a mai spus manelista.

Maria are o pasiune neobișnuită

Daniela Gyorfi se consideră o prietenă pentru fiica sa și dacă îi dă sfaturi sau o învață să facă ceva anume, o lasă să ia singură decizii. În ceea ce privește latura artistică, a constatat că fiica ei nu este atrasă de muzică. Însă în ceea ce privește pasiunea fiicei sale, Daniela Gyorfi vorbește numai de bine, chiar dacă nu prea înțelege mare lucru.

„Îţi dai seama că îi place coreeana, imaginează-ţi ce înseamnă pentru mine coreeana, nici măcar nu aud foarte bine ce vorbesc în coreeană, dar ce spune ea, îţi dai seama. Dar eu o voi susţine, am să îi pun meditator dacă văd că este preocupată şi chiar vrea.

De anul acesta i-am spus: «Dacă tu vrei, din toamnă, şi văd că într-adevăr esti determinată, bun, îţi pun meditator şi faci coreeană». Mi-a spus că vrea să fie translator”, a mai precizat Daniela Gyorfi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *