Prima pagină » Cancan » Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani. Care este marea supărare a artistei

Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani. Care este marea supărare a artistei

12 oct. 2021, 11:24,
în Cancan

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere Daniela Gyorfi a împlinit marți, 12 octombrie, 53 de ani și spune că nu are niciun regret. Din păcate, situația pe care o trăim cu toții din cauza pandemiei i-a dat peste cap planurile pentru această zi. Și totuși, ea este de părere că viața trebuie să meargă înainte, cu bune și rele.

Una dintre cele mai apreciate și cunoscute interprete de muzică de petrecere de la noi din țară, Daniela Gyorfi a ajuns să aibă în spate o carieră foarte bogată. Ea trăiește o frumoasă relație, de ani buni, cu partenerul ei de viață, cu care are și o fetiță. Cu toate că sunt împreună de mai bine de 15 ani, Daniela și George Tal nu s-au căsătorit și nici nu au de gând să o facă. Și aceasta deoarece ambii consideră că un certificat de căsătorie nu ar schimba cu nimic relația dintre ei.

Daniela Gyorfi a împlinit 53 de ani

Născută pe 12 octombrie 1968, Daniela Gyorfi a ajuns astăzi la frumoasa vârstă de 53 de ani. Cum era de așteptat, fiind o fire optimistă, artista a precizat că nu contează cifra din buletin, ci doar ceea ce ai în suflet. Cu toate acestea este deranjată că pandemia i-a dat planurile peste cap în privința zilei de naștere. Aceasta și-ar fi dorit să-și sărbătoarească aniversarea împreună cu familia în Spania. Din păcate, restricțiile au făcut-o să-și anuleze toate planurile.

„Mi-aș fi dorit să plecăm în Spania. Eu, George și Maria. Dar Maria este online acum, că asta e situația la școală, și cu plecarea este destul de delicată situația acum. O să fie o zi ca toate zilele. Probabil vom ieși la restaurant, nu pot să fac nimic deosebit. Îmi doresc multe, dar realizez că ce este mai important, familia, este alături de mine și atunci pot să-mi permit luxul să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ce îmi trebuie”, a precizat Daniela Gyorfi.

Care este marea supărare a Danielei Gyorfi

Cu toate că este destul de afectată de restricțiile impuse de pandemie, Daniela Gyorfi precizează că nu are regrete. Este doar supărată că viața ei s-a schimbat destul de mult și nu mai este atât de bogată în evenimente artistice. Într-adevăr, mai are unele spectacole și proiecte în care este implicată, însă nu ca înainte de pandemie.

„E adevărat că unele evenimente s-au reprogramat. Am proiecte muzicale, videoclipuri. Cu Maria, cu școala, cu George, nu pot să spun că mă plictisesc. E adevărat că sunt supărată că nu mai e viața așa cum o aveam plină de spectacole, dar un lucru bun s-a întâmplat că stăm cu Maria și asta mă bucură mult, că sunt niște ani foarte frumoși și sunt alături de ea și o văd de la zi la zi cum crește”, mai spune Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi are o carieră de 30 de ani

Îndrăgita artistă și-a început cariera în anul 1991, când a avut loc prima ei apariție pe o scenă. Artista a participat la Festivalul Mamaia, unde a obținut premiul II la secțiunea „Interpretare”. De atunci, Daniela Gyorfi a muncit încontinuu, a susținut concerte atât în țară, cât și în străinătate și a scos multe albume și piese care au ajuns și hituri. Referitor la îndelungata ei carieră, Daniela spune că își ia energia pozitivă de la public. În altă ordine de idei, Daniela Gyorfi, care a împlinit 53 de ani, se consideră o persoană sinceră și deschisă cu publicul meu și cu oamenii cu care interacționează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *