Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu va naște un băiat în curând! Ce nume special a ales pentru copil

Daniela Crudu va naște un băiat în curând! Ce nume special a ales pentru copil

15 ian. 2024, 12:39, 2 ,
în Cancan

Fosta asistentă TV Daniela Crudu va naște un băiat în curând, venirea pe lume a micuțului fiind așteptată la sfârșitul primăverii. Focoasa brunetă mai are o fetiță, pe nume Daiana, care s-a născut în mai 2023. În prezent, Daniela Crudu este în febra pregătirilor pentru ca noul membru al familiei să fie întâmpinat așa cum se cuvine.

Daniela Crudu a lăsat în urmă viața tumultuoasă pe care o trăia când activa în showbiz și s-a făcut fată de casă. Vedeta și-a dorit întotdeauna să devină mămică, iar după ce a adus pe lume o fetiță, acum urmează să nască un băiețel. Acum, bucuria va fi deplină, deoarece la sarcina anterioară simțea că va avea băiețel, însă nu a fost așa.

Daniela Crudu va naște un băiat în curând

Daniela Crudu este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Fosta asistentă TV a ales deja numele pentru băiețelul ei, iar pregătirile pentru venirea pe lume a micuțului sunt în toi, după cum chiar ea a dezvăluit în online.

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ceva timp și duce o viață fericită. În luna mai a anului trecut, bruneta a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, iar acum se pregătește pentru venirea celui de-al doilea copil.

Daniela Crudu și-a dorit enorm să-și întemeieze o familie, însă mereu s-a confruntat cu problema că nu găsește bărbatul potrivit alături de care să facă acest pas. După multe căutări, bruneta și-a găsit fericirea în brațele bărbatului care a făcut-o mama pentru prima dată.

Ce nume va primi băiețelul Danielei Crudu

Viața Danielei Crudu s-a schimbat radical de când a venit pe lume fiica ei, Daiana, iar rolul de mămică i se potrivește de minune. Recent, vedeta a anunțat că este însărcinată cel de-al doilea copil, un băiețel.

Pregătirile pentru venirea bebelușului sunt în toi, fosta asistentă TV le-a arătat internauților ce a mai cumpărat pentru cel mic și, totodată, a dezvăluit și ce nume a ales pentru el. Daniela Crudu a mărturisit că pe cel mic îl va chema Dominic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă! (…) Am luat un cărucior sport care se pliază foarte repede, am comandat și un leagăn electric, dar și această măsuță”, a dezvăluit Daniela Crudu, pe contul de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`