Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu, un nou pictorial cu burtica de gravidă. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Daniela Crudu, un nou pictorial cu burtica de gravidă. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

20 ian. 2023, 10:46,
în Cancan

Daniela Crudu a realizat un nou pictorial cu burtica de gravidă. Fosta asistentă tv este însărcinată în șapte luni, însă nu a renunțat la aparițiile sale îndrăznețe și pozează provocator ori de câte ori are ocazia. Mai mult, aceasta este activă și pe platformele destinate adulților, unde publicul masculin plătește o sumă considerabilă pentru a primi fotografii incendiare cu focoasa brunetă. Recent, Daniela Crudu a fost protagonista unei ședințe foto inedite, lăsând la vedere burtica de gravidă. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

Daniela Crudu, un nou pictorial cu burtica de gravidă

Daniela Crudu se bucură din plin de celebritate și face furori cu aparițiile sale provocatoare. Fosta asistentă tv va aduce pe lume în curând o fetiță, însă acest fapt nu o împiedică să își continue activitatea în mediul online. Deși este însărcinată în șapte luni, vedeta pozează provocator și face furori pe platformele destinate adulților. Aceasta își asumă fiecare apariție a sa și nu ține cont de criticile celor din jur. Mai mult, bruneta radiază de fericire de când este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Daniela Crudu are doar cuvinte de laudă pentru tatăl fiicei sale și se declară o femeie împlinită.

,,Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea. (…) Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă.”, a declarat fosta asistentă tv.

Daniela Crudu își asumă trecutul controversat și continuă să surprindă cu pictoriale sexy. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița în brațe și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima. O altă vedetă care face furori cu pictorialele incendiare este Larisa Drăgulescu. Aceasta câștigă sume impresionante din activitatea sa pe platformele destinate adulților și pozează goală ori de câte ori are ocazia.

Cu ce se ocupă în prezent fosta asistentă tv

Daniela Crudu nu a renunțat la pictorialele incendiare. Deși se află în a șaptea lună de sarcină, aceasta își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, iar reacțiile internauților nu întârzie să apară. Vedeta are parte și de replici dure din partea unora, însă nu ține cont de criticile celor din jur. Recent, vedeta a pozat în lenjerie intimă și cu burtica de gravidă la vedere. Mai mult, prietenii Danielei Crudu susțin că aceasta nu a renunțat nici acum la activitatea sa de pe Onlyfans.

„De când a aflat că e însărcinată, Daniela nu s-a gândit nicio clipă să renunțe la platforma pentru adulți. Acum e deja în top. Are un feedback foarte bun și e asaltată de toți abonații care-i cer poze nud. Chiar dacă burtica e vizibilă, Cruduța nu se jenează să le îndeplinească dorințele, cu filmulețe bogate în conținut sau cu fotografii în toate pozițiile.”, a precizat unul dintre prietenii vedetei.

Daniela Crudu așteaptă cu nerăbdare să devină mamă și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Fosta asistentă tv se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *