Prima pagină » Radio » Actualitate » Daniela Crudu și-a scos fiica la plimbare. Cum a fost surprinsă fosta asistentă TV

Daniela Crudu și-a scos fiica la plimbare. Cum a fost surprinsă fosta asistentă TV

07 aug. 2023, 15:14,
în Radio

Zilele trecute, Daniela Crudu și-a scos fiica, în vârstă de trei luni, la plimbare și spune că nu și-ar putea imagina viața fără Daiana. Fosta asistentă TV a devenit în primăvară mămică pentru prima dată, după ce a născut o fetiță. De remarcat că Daniela Crudu și-a revenit complet după naștere și silueta ei este la fel de suplă ca înainte.

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima oară în primăvara acestui an. Fosta asistentă de televiziune, în vârstă de 34 de ani, a adus pe lume o fetiță, pe 2 mai 2023, pe care a numit-o Daiana Maria. Chiar dacă rolul de proaspătă mămică este solicitant, Cruduța găsește timp să-ți actualizeze paginile de socializare cu postări și poze recente, pentru a-și ține la curent fanii cu cele mai noi întâmplări din viața ei.

Daniela Crudu și-a scos fiica la plimbare

Așa se face că, de curând, fosta vedetă de televiziune a făcut un InstaStory în care apare și o fotografie cu ea în timp ce se află la plimbare cu fata. Daniela Crudu a editat poza originală, acoperind chipul fetiței cu două inimioare, pentru a nu o expune public. De remarcat este felul în care arată Cruduța, la trei luni de la naștere. Ea și-a revenit complet și silueta ei este la fel de suplă ca înainte.

Daniela Crudu a avut ceva emoții înainte de a naște și a fost nevoită să stea câteva zile în spital înainte de a o aduce pe lume pe Daiana Maria. După naștere, micuța și-a petrecut prima noapte din viață într-un incubator.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a dezvăluit ea, acum câteva săptămâni, la Xtra Night Show.

Cu cine seamănă fiica Danielei Crudu

Cruduța s-a declarat îndrăgostită până peste cap de micuța ei și spune că de când a venit pe lume nu își mai poate imagina viața fără ea.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a mai declarat Daniela Crudu, adăugând apoi că Daiana seamănă cu tatăl ei.

Tot la XNS, ea a vorbit și despre depresia postnatală, o problemă des întâlnită în rândul proaspetelor mămici. Daniela Crudu a precizat că nu s-a confruntat cu așa ceva, da la început a fost foarte posesivă și nu a lăsat pe nimeni să aibă grijă de fata ei.

„Nu, nu am avut deloc depresie. Eu mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să fiu tare acum, eram că numai eu știu să fac mai bine, să nu o atingă nimeni, pentru că nu știa cum să o țină. Pe mine m-au învățat în clinică cum să o țin și fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară”, a mai spus Daniela Crudu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`