Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu s-a schimbat și e de nerecunoscut! Cum arată vedeta după ce a născut a doua oară

Daniela Crudu s-a schimbat și e de nerecunoscut! Cum arată vedeta după ce a născut a doua oară

28 mai 2024, 14:24,
BZI.ro, în Cancan

Daniela Crudu s-a schimbat enorm și e de nerecunoscut după ce la începutul lunii mai a devenit din nou mamă și a născut un băiețel. Culmea, multă lume credea că cele două nașteri își vor lăsa amprenta asupra fizicului brunetei. Cu toate acestea, Daniela Crudu a reușit destul de repede să revină la silueta de odinioară.

Daniela Crudu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din lumea mondenă românească, a născut recent, pentru a doua oară, și pare mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă TV și-a întemeiat o familie superbă cu partenerul său de viață și, împreună, au doi copii, mai exact o fetiță și un băiețel.

Daniela Crudu s-a schimbat și e de nerecunoscut

Viața Danielei Crudu s-a schimbat radical în ultimii ani, de când a devenit mamă. Și totuși, multă lume credea că vedeta va trece prin anumite transformări după cele două nașteri pe care le are la activ.

Mulți credeau că silueta ei se va schimba radical după ce a adus pe lume o fetiță și un băiețel, dar s-au înșelat amarnic. Daniela Crudu a revenit la formele sale inițiale și arată mai bine ca niciodată!

Nu în ultimul rând, fosta asistentă TV a dezvăluit că fetița sa seamănă leit cu tatăl ei și spera, înainte de a aduce pe lume băiatul, că măcar acesta să îi semene la trăsături. Oricum, deocamdată este prea devreme, însă rămâne de văzut ce trăsături va avea micuțul.

„Eu de data asta sper să semene cu mine că seamănă cu el fetița, e leită, leită! (…) Sunt sigură că o să fie frumos că și fetița este superbă, dar clar cel mai important este să fie sănătos”, spunea Cruduța înainte de a doua naștere.

Băiatul Danielei Crudu s-a născut în noaptea de Înviere

Daniela Crudu, în vârstă de 34 de ani, a născut duminică, 5 mai, un băiețel perfect sănătos, la un spital privat din București. Fosta asistentă TV de la „Un show păcătos” a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi și a postat prima imagine cu bebelușul pe una dintre rețelele de socializare.

„Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu. Mulțumim!”, a fost mesajul transmis de Daniela Crudu la fotografia cu fiul ei.

Fosta asistentă TV trăiește cele mai frumoase momente din viața ei și s-a dedicat în totalitate vieții de familie, după ce a renunțat la televiziune. Daniela Crudu mai are o fetiță, pe care a botezat-o Daiana, iar vestea că a rămas din nou însărcinată la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată a luat pe toată lumea prin surprindere. Micuța Daiana a venit pe lume pe data de 1 mai 2023, iar diferența dintre frați este de doar un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *