Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu s-a afișat în costum de baie la scurt timp după ce a devenit mămică. Bruneta are un corp perfect deși a născut de două ori

Daniela Crudu s-a afișat în costum de baie la scurt timp după ce a devenit mămică. Bruneta are un corp perfect deși a născut de două ori

18 iul. 2024, 13:20,
în Cancan

Daniela Crudu a postat de curând un clip video în costum de baie și nici nu îți dai seama că fosta asistentă TV a născut de curând. Bruneta traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții după ce a devenit mămică de două ori. Daniela Crudu a primit numeroase complimente după ce a împărtășit cu fanii imaginea respectivă.

Daniela Crudu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăznețe și controversate vedete din România. Bruneta nu s-a sfiit niciodată în a-și etala formele voluptoase în ținute provocatoare, punându-i pe jar pe reprezentanții sexului masculin. Cum arată, acum, la nici trei luni de la naștere, celebra mămică. Te uiți la ea și nici nu spui că ar fi născut.

Daniela Crudu s-a afișat în costum de baie

Daniela Crudu traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fiind extrem de fericită alături de familia pe care și-a construit-o alături de partenerul său de viață și cei doi copii ai lor. Recent, diva a postat pe contul său oficial de Instagram un videoclip în care își etaleaza trupul perfect într-un costum de baie minuscul, din două piese, menit să-i acopere formele de zeiță.

În imaginile respective, vedeta se relaxează într-un ciubăr, în aer liber, undeva într-o zonă montană, bucurându-se de momente liniștite într-un cadru feeric. Așa cum era de așteptat, fanii nu au întârziat în a o complimenta pe fosta asistentă TV pentru silueta impecabilă pe care o afișează.

„Daniela parca nici nu a născut 2 copii! / Omg, cum???? Cum așa cu 2 copii?? / TE IUBESC! / Ești femeia perfectă, fără defecte! / DANIELA CRUDU EȘTI CEA MAI SEXY FEMEIE DIN UNIVERS EȘTI CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN UNIVERS EȘTI TÂNĂRĂ EȘTI SUPREMĂ EȘTI SUPERBĂ EȘTI CEA MAI CEA DIN CEA CEA CEA NU MĂ SATUR DE TINE DANIELA CRUDU DE VIS ARĂȚI TRĂSNET”, au fost doar câteva dintre complimentele pe care le-a primit diva pe pagina ei de Instagram.

A născut un băiat în seara de Înviere

Daniela Crudu a revenit la dimensiunile sale de fotomodel la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Dominic, băiețelul său, pe care l-a născut chiar în seara de Înviere.

Bruneta se menține într-o formă excelentă, frecventează sala de fitness și are grijă ce mănâncă, pentru a nu-și pierde silueta de sirenă care a consacrat-o încă din adolescență.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!’, declara Daniela Crudu la postările pe care le-a făcut pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory, la începutul lunii mai 2024, când l-a adus pe lume pe băiețelul său.

Reamintim că vedeta mai are un copil, o fetiță pe nume Daiana Maria, pe care a născut-o tot în luna mai, dar cu un an în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *