Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu, pusă la zid pentru ipostazele provocatoare în care s-a pozat recent. „Pe bune? Ai totuși doi copii, ești mămică!”

Daniela Crudu, pusă la zid pentru ipostazele provocatoare în care s-a pozat recent. „Pe bune? Ai totuși doi copii, ești mămică!”

19 iul. 2024, 09:08,
BZI.ro, în Cancan

Daniela Crudu a fost pusă la zid de unii internauți după ce s-a postat în ipostaze provocatoare. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat după cele două nașteri, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea.

Chiar dacă unele persoane au vrut să îi reproșeze modul în care a decis să se afișeze, alții au admirat-o și au felicitat-o pentru condiția ei fizică.

Daniela Crudu, pusă la zid pentru ipostazele provocatoare în care s-a pozat recent

Daniela Crudu a stârnit admirația, dar și reproșurile faniilor din mediul online cu ultimele sale postări. După a doua naștere, Crudu a revenit în forță, afișând o formă fizică impecabilă.

Vedeta a încântat fanii cu o serie de fotografii incendiare în diverse costume de baie, postate pe InstaStories. Bruneta a dat dovadă de îndrăzneală, pozând în ipostaze provocatoare care au stârnit admirația urmăritorilor.


De asemenea, Crudu a distribuit un videoclip relaxant în care apare savurând o baie în jacuzzi, înconjurată de frumusețea naturii.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. „Pe bune? Ai totuși doi copii, ești mămică!”, „OMG! Cum așa, cu doi copii?”, „Gata! Ai revenit pe tărâmul tău!”, „Daniela, parcă nici nu ai născut doi copii.”, „Ce corp spectaculos!”

Daniela Crudu nu a acumulat prea multe kilograme în timpul sarcinii

Daniela Crudu declara în urmă cu ceva timp că a avut mai mare poftă de mâncare când a fost însărcinată cu băiețelul. Vedeta are o fata Daiana de un an de zile și un băiețel pe nume Dominic, de doar două luni.

„În primul rând am poftă de mâncare ca lumea. În prima sarcină nu am mâncat mai deloc. Și acum mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic, chiar vreau să ia copilul în greutate bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată ca prima oară. Acum sunt mai relaxată”, a mărturisit ea, la începutul anului, pentru Kanal D 2.

Vedeta a cunoscut bucuria maternității de două ori, aducând pe lume două fetițe minunate. Prima oară a devenit mamă pe 1 mai 2023, când a născut prematur, dar cu toate acestea, bebelușul a fost sănătos și puternic. Crudu a demonstrat o forță incredibilă în acea perioadă dificilă, îngrijindu-și fiica cu devotament și dragoste.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a declarat fosta asistentă a lui Dan Capatos de la Xtra Night Show, precizând apoi că fata seamănă cu tatăl.

Daniela Crudu se menține într-o formă de invidiat după naștere, dar cu toate acestea unii internauți au criticat-o pentru ipostazele provocatoare în care s-a pozat recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *