Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu, prima fotografie împreună cu iubitul și cu fetița lor.”Primul Crăciun în 4!”

Daniela Crudu, prima fotografie împreună cu iubitul și cu fetița lor.”Primul Crăciun în 4!”

26 dec. 2023, 13:13,
BZI.ro, în Cancan

Daniela Crudu a anunțat faptul că va deveni mama pentru a doua oară. După ce și-a ținut iubitul ascuns, vedeta a postat o fotografie emoționantă alături de el și de fetița lor.

Fosta asistentă TV s-a pozat lângă brad cu burtica de graviduță. Tabloul de familie a fost completat de iubitul Danielei Crudu și de fetița lor.

Daniela Crudu, prima fotografie împreună cu iubitul și cu fetița lor

Cu doar câteva zile înainte de sărbătoarea Crăciunului, frumoasa brunetă a împărtășit o veste extraordinară, anunțând că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Vestea vine la doar câteva luni după ce vedeta a adus pe lume o fetiță. Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată în luna mai a acestui an.

Vedeta este însărcinată în patru luni, iar acum așteaptă cu nerăbdare să devină mama unui băiețel.

În prag de sărbători, Daniela s-a pozat lângă brad cu burtica de graviduță, dar și alături de iubitul ei și de fiica lor.
Daniela Crudu se consideră o femeie împlinită, iar pentru fotografia de Crăciun vedeta a ales o ținută reprezentativă, dar sexy în același timp. În dreptul fotografiei, Daniela Crudu a postat mesajul ” Primul Crăciun în patru”.

Daniela Crudu va deveni mămică pentru a doua oară

Fosta asistentă TV a devenit mămica unei fetițe în luna mai a acestui an. La șapte luni de la fericitul eveniment, vedeta a dezvăluit faptul că așteaptă cel de-al doilea copil. Sarcina ar fi una destul de avansată dacă ne-am lua după mărimea burticii vedetei și după faptul că a aflat deja sexul bebelușului.

Fanii Danielei Crudu au crezut inițial că ar fi vorba de un videoclip din perioada în care aceasta era însărcinată cu primul copil. Însă la câteva ore, bruneta a pus punct speculațiilor și a anunțat faptul că așteaptă cel de-al doilea copil. Daniela Crudu a postat un video în care se mângâie pe burtică, iar postarea a fost însoțită de mesajul ”My boy”, semn că vedeta așteaptă un băiețel.

„Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra”., a declarat un apropiat de-al Danielei Crudu pentru Fanatik.ro. Vedeta ar fi în culmea fericirii, în special pentru faptul că micuța Daiana va avea un frățior.

Deși nu se postează alături de iubitul său, acesta s-ar numi Daniel și a fost surprins în mai multe videoclipuri postate de cei invitați la marele eveniment. Este pentru prima dată când Daniela Crudu postează o fotografie alături de acesta pe o rețea de socializare, momentul fiind unul cu adevărat special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *