Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu pozează dezbrăcată și face furori pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv câștigă sume impresionante din propria imagine

Daniela Crudu pozează dezbrăcată și face furori pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv câștigă sume impresionante din propria imagine

01 iun. 2022, 10:23,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, Daniela Crudu, pozează dezbrăcată și face furori pe rețelele de socializare. Focoasa brunetă nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe ori de câte ori apare în public și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Daniela Crudu a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase, iar de când s-a retras din televiziune are o ocupație care îi aduce mulți bani. Fosta asistentă tv câștigă sume impresionante din propria imagine și se bucură din plin de o viață de lux.

Daniela Crudu pozează dezbrăcată și încinge imaginația bărbaților

Celebra Daniela Crudu se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Focoasa brunetă a pozat de nenumărate ori în ipostaze incendiare și a pus pe jar inimile multor bărbați. Aceasta a fost protagonista unui pictorial incendiar și în faimoasa revistă Playboy, în care a pozat în ipostaze incendiare și celebra prezentatoare Gabriela Cristea.

Și colega ei de breaslă, fosta asistentă tv Loredana Chivu își surprinde admiratorii cu fotografii în care apare goală. Daniela Crudu s-a retras de ceva vreme din televiziune, însă are succes pe plan profesional. Aceasta are mai multe contracte de promovare și este imaginea unor firme renumite.

Daniela Crudu a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor.

,,M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu.”, a declarat bruneta.

Cât câștigă fosta asistentă tv din propria imagine

Daniela Crudu a renunțat la televiziune, însă în prezent câștigă sume impresionante din activitatea de promovare. Aceasta este imaginea unei case de pariuri, iar contractul de colaborare îi aduce mulți bani în conturi. Bruneta încasează doar din acest parteneriat 8000 de euro pe lună. Mai mult, fosta asistentă tv are și un contract de imagine cu un brand de vodcă.

De asemenea, Daniela Crudu colaborează cu o clinică de înfrumusețare, dar își rotunjește veniturile și ca MC. Aceasta prezintă evenimente private și este protagonista unor show-uri îndrăznețe.

Fosta asistentă tv face furori și pe rețelele de socializare. Bruneta își surprinde fanii cu fotografii incendiare din vacanțe exotice și nu ezită să se răsfețe în locuri exclusiviste ori de câte ori are ocazia. Nu de puține ori, Daniela Crudu a fost criticată pentru aparițiile sale și trecutul scandalos. Cu toate acestea, celebra asistentă tv nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață.

Daniela Crudu își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii îndrăznețe. Focoasa brunetă s-a retras din televiziune, dar câștigă sume impresionante din propria imagine. Aceasta este extrem de activă și în mediul online unde încinge imaginația bărbaților cu fizicul de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *