Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu, poze emoționante pe rețelele de socializare. Vedeta se bucură din plin de rolul de mămică

Daniela Crudu, poze emoționante pe rețelele de socializare. Vedeta se bucură din plin de rolul de mămică

29 mai 2023, 10:17,
BZI.ro, în Cancan

Daniela Crudu și-a surprins recent fanii cu poze emoționante pe rețelele de socializare. Bruneta radiază de fericire de când a devenit mamă și se dedică în totalitate fetiței sale, Daiana. Mai mult, fost asistentă tv i-a pregătit micuței o cameră de vis, decorată cu obiecte de culoare roz. Daniela Crudu a apărut destul de rar în ultima vreme în lumina reflectoarelor, iar de când a născut aceasta și-a schimbat complet viața. Vedeta se bucură din plin de rolul de mămică.

Daniela Crudu, poze emoționante pe rețelele de socializare

Daniela Crudu este în culmea fericirii de când a adus pe lume un copil. Celebra asistentă tv a născut pe 1 mai o fetiță superbă ce poartă numele de Daiana. Focoasa vedetă și-a schimat complet viața, iar acum se dedică fiicei sale. Daniela Crudu se declară o femeie împlinită alături de tatăl copilului ei și se consideră norocoasă că l-a întâlnit pe bărbatul care i-a cucerit inima.

Recent, Daniela Crudu a postat câteva fotografii cu camera micuței Daiana și i-a cucerit pe internauți. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață și radiază de fericire de când este mamă.

,,Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat fosta asistentă tv.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se bucură din plin de rolul de mămică este Nicole Cherry. Artista are o fetiță superbă și un soț care o răsfață și îi este alături mereu. Și celebra Andreea Antonescu are doi copii superbi, însă își asumă rolul de mamă singură. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, iar de curând s-a despărțit și de tatăl celei de a doua fiice.

Cum se descurcă fosta asistentă tv în ipostaza de mămică

Daniela Crudu este o prezență rară în lumea mondenă. Pe 1 mai aceasta a născut-o pe micuța Daiana, iar de atunci fosta asistentă tv se dedică vieții de familie. Aceasta este recunoscătoare medicului care a asistat la naștere și i-a transmis un mesaj emoționant.

„Doamna Doctor Vilcan Cristiana, cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Medicul care a ajutat-o pe Daniela Crudu să nască a observat că fetița seamănă leit cu tatăl.

„Mi-a făcut o figură! Mi s-a părut căpșorul rotund, perișorul ăla mic, zic, parcă seamănă cu ea. Când am văzut-o mai bine, și uite-te acum, e mutra lu taică-su. Direct!”, a spus medicul ginecolog al Danielei Crudu.

Daniela Crudu are o fetiță superbă și se bucură din plin de viața de familie. Fosta asistentă tv radiază de fericire alături de partenerul ei și se declară o femeie împlinită. Aceasta evită să se afișeze prea des la evenimentele mondene și preferă pentru o perioadă să se dedice familiei sale cu care se mândrește. Bruneta își asumă trecutul amoros controversat și aparițiile îndrăznețe în showbiz-ul autohton și nu ține cont de criticile celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *