Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniela Crudu nu se mai ascunde! Imagine rară cu bărbatul pe care îl iubește

Daniela Crudu nu se mai ascunde! Imagine rară cu bărbatul pe care îl iubește

31 iul. 2024, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Daniela Crudu nu se mai ascunde și a postat o imagine rară cu bărbatul pe care îl iubește și alături de care trăiește clipe mininate. Vedeta a mers într-o escapadă romantică cu alesul inimii ei și a decis că este momentul să nu îl mai țină ascuns.

Daniela Crudu a decis să își țină partenerul departe de lumina reflectoarelor, dar acum vedeta s-a afișat public cu iubitul ei.

Daniela Crudu, vacanță cu iubitul ei

Daniela Crudu și iubitul ei au plecat în Malta. De când a devenit mămică, vedeta este răsfățată de tatăl copiilor ei. Aceasta s-a pozat pe un yacht de lux cu partenerul ei și se pare că cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca în filme.

Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, au doi copii împreună și sunt foarte fericiți. Cu toate că Daniela Crudu se bucură de statutul de vedetă, a decis ă îl țină departe pe iubitul ei de ochii curioșilor.

Daniela Crudu se implică mult în viața de familie

Vedeta a devenit mamă pentru prima oară în luna mai a anului 2023, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Daiana. Fosta asistentă TV nu și-a dorit să existe o diferență mare de vârstă între cei doi copii, iar anul acesta, tot în luna mai, l-a născut pe fiul ei, Dominic.

„Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu”, a fost mesajul scris în descrierea primei fotografii cu bebelușul abia venit pe lume.

Daniela Crudu preferă să stea departe de luminile reflectoarelor de când a devenit mamă. Vedeta este o mamă model, foarte implicată atunci când vine vorba de creșterea copiilor ei și este mai împlinită ca niciodată alături de bărbatul pe care îl iubește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024