Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu muncește doar o singură zi pe lună. Fosta asistentă TV face bani frumoși din asta

Daniela Crudu muncește doar o singură zi pe lună. Fosta asistentă TV face bani frumoși din asta

25 oct. 2024, 13:53, 1 ,
Redacția BZI în Cancan

Daniela Crudu a recunoscut că muncește doar o singură zi pe lună, de când a născut a doua oară, în primăvara acestui an. Focoasa brunetă este în prezent mama a doi copii și se dedică trup și suflet vieții de familie. Totodată, Daniela Crudu susține că preferă să-și trăiască viața de familie în mod discret, nu în lumina reflectoarelor.

În luna mai a anului 2023, Daniela Crudu a devenit pentru prima dată mamă. Atunci a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care a numit-o Daiana. La un an distanță, în aceeași lună, a adus pe lume al doilea copil, un băiețel pe nume Dominic. Viața ei s-a schimbat semnificativ de când are copii, potrivit Cancan.

Daniela Crudu muncește doar o singură zi pe lună

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a devenit mamă și se dedică acum vieții de familie. Fosta asistentă TV se implică trup și suflet în creșterea celor doi copii ai săi, Daiana și Dominic. Totuși, bruneta încă face bani frumoși și muncește doar o singură zi pe lună. Bruneta a dezvăluit de unde provin veniturile sale după ce a născut a doua oară.

Ani la rând, Daniela Crudu a fost prezentă pe micile ecrane. Fosta asistentă TV nu lipsea de la emisiunile sau evenimentele mondene. Ei bine, prioritățile ei s-au schimbat atunci când a devenit mamă. Timpul ei este ocupat în mare parte de cei doi copii, Daiana și Dominic.

Bruneta a dezvăluit că se dedică familiei și îi place foarte mult cum s-a transformat viața sa. Încă primește invitații la diverse emisiuni, dar preferă să le refuze. Totuși, face în continuare bani din diferite proiecte. Daniela Crudu a mărturisit că acceptă să facă o singură ședință foto pe lună.

„Nu le onorez pe toate, că nu am timp. Îmi dedic viața familiei și aleg doar ce merită. Las copiii la bunici, dar trebuie să și merite. O dată pe lună fac un shooting pentru un contract. Motivul este familia, am doi copilași superbi pe care îi iubesc nespus de mult și am pus accent pe ei. Primesc invitații să vin în emisiuni, dar nu vreau să vin să mă spovedesc. Prefer să-mi văd de viața mea și să nu vorbesc de viața mea personală la televizor”, a povestit Daniela Crudu.

Își trăiește viața de familie în mod discret

Fosta asistentă TV a declarat că se simte foarte bine de când a renunțat la televiziune, iar acum preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Astfel, ea nu a oferit detalii nici despre botezul băiețelului, ci a preferat să anunțe doar apropiații.

„Nu a fost în secret. Dacă nu am anunțat pe nimeni, nu înseamnă că a fost în secret. Mi-am chemat prietenii, nu a fost nimic secret. Îmi e bine așa, cu familia. După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie. Dacă voiam la televizor, mă duceam că sunt chemată, dar nu mai vreau”, a mai spus Cruduța.

Comentarii
  • dupa ce prind fraierul cu ceva situatie, toate se linistesc, cat timp se mentine situatia financiara buna
    ii face un copil „el” ii face ei ca sa o linisteasca sa aiba ocupatie si sa termine cu zbenguiala prin cluburi:))
    inainte facea femeia copil barbatului ca sa il tina acasa la sfaturile babelor cu „experienta de viata care stiu ele de relatii ce trebuie sa faca femeia si barbatul” de la tara in general, acuma s-au inversat rolurile , ii face barbatul copil femeii ca sa o faca femeie de casa :)),,,si au succes muulti, si acuma tot conceptiile de la tara de acuma sute de ani despre rolul femeii si a barbatului dar sunt vopsite si deghizate sub alta forma, mult bullshit cum mai spun britanicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`