Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu își surprinde fanii cu poze nud pe rețelele de socializare. ,,Am tot ce-mi doresc…”

Daniela Crudu își surprinde fanii cu poze nud pe rețelele de socializare. ,,Am tot ce-mi doresc…”

09 iun. 2022, 10:20,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Daniela Crudu, își surprinde fanii cu poze nud pe rețelele de socializare. De când s-a retras din televiziune, fosta asistentă tv câștigă sume impresionante din propria imagine. Aceasta promovează produse ale unor branduri de renume și face furori de fiecare dată când apare în public. Iată cu ce se ocupă focoasa brunetă de când s-a retras din televiziune.

Daniela Crudu își surprinde admiratorii cu poze nud pe rețelele de socializare

Fosta asistentă tv Daniela Crudu face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene sau în mediul online. Aceasta încinge imaginația bărbaților cu fotografii provocatoare pe rețelele de socializare. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin transformări fizice spectaculoase, iar în prezent atrage privirile tuturor cu formele sale voluptoase.

Daniela Crudu a provocat de nenumărate ori controverse în showbiz-ul autohton, având în vedere relațiile de dragoste scandaloase. Cu toate acestea, bruneta nu ține cont de replicile dure ale unora și se bucură din plin de viață. Aceasta nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe ori de câte ori are ocazia.

Fosta asistentă tv a pozat nud de mai multe ori și a pus pe jar inimile bărbaților. Aceasta s-a retras de ceva vreme din televiziune și câștigă sume impresionante din propria imagine. Focoasa brunetă a dezvăluit de ce a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă. (…) Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu.”, a declarat aceasta.

În prezent, Daniela Crudu se bucură de succes în mediul online și își rotunjește veniturile din activități și contracte de promovare ale unor produse sau branduri. O altă vedetă care face furori cu fizicul de invidiat este Mihaela Rădulescu. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să pozeze în ipostaze incendiare, spre încântarea publicului masculin.

Cu ce se ocupă fosta asistentă tv de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Daniela Crudu nu mai apare de ceva vreme la tv, însă are succes în mediul online. Mai mult, focoasa brunetă este imaginea mai multor firme de renume și își rotunjește veniturile din activitatea de MC. Aceasta se declară mulțumită pe plan profesional și face furori de fiecare dată când apare în public sau la evenimentele mondene.

„Am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine.”, a mărturisit bruneta.

Daniela Crudu a postat recent câteva fotografii provocatoare pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Bruneta a făcut furori cu formele sale voluptoase, aceasta fiind mulțumită de operațiile estetice pe care și le-a făcut pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită.

,,Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. (…)

Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A, şi că am pus faţetele. Faţetele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele.”, a declarat aceasta.

Daniela Crudu face furori în mediul online cu poze nud și câștigă sume impresionante din propria imagine. Fosta asistentă tv s-a retras din televiziune, dar are numeroase contracte de promovare a unor produse și se bucură din plin de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024