Prima pagină » Radio » Actualitate » Daniela Crudu are venituri consistente, chiar dacă a născut de curând. Ce sume îi intră în cont

Daniela Crudu are venituri consistente, chiar dacă a născut de curând. Ce sume îi intră în cont

06 iun. 2023, 14:08,
în Radio

Fosta asistentă TV Daniela Crudu are venituri consistente, în pofida faptului că a născut de curând și a fost mai puțin activă online. Aceasta a renunțat în urmă cu ceva timp la aparițiile televizate și la lumea showbiz-ului. Astfel, Daniela Crudu a considerat că este mai profitabil să-și vândă imaginea pe o celebră platformă de profil.

Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Tânăra se bucură de un succes imens în mediul online, după o lungă carieră în televiziune. Bruneta a devenit, de curând, mamă și este în culmea fericirii. Cum ea s-a retras din showbiz, multă lume se întreabă din ce își câștigă existența după ce a născut.

Daniela Crudu are venituri consistente, chiar dacă a născut de curând

Cruduța a adus pe lume, recent, o fetiță minunată pe care a ales s-o numească Daiana. Vedeta de televiziune formează un cuplu cu un tânăr care nu are nicio treabă cu showbiz-ul. Iubitul Danielei Crudu este înțelegător și nu s-a opus niciodată activității pe care o prestează. Bruneta se ocupă de ceva vreme cu OnlyFans-ul, acolo unde postează fotografii și filmulețe deocheate, în urma cărora se alege cu bani frumoși în cont.

Ei bine, nici pe timpul sarcinii, influencera nu a spus „pas” acestei activități și a continuat să presteze. Iar acest lucru, bineînțeles, i-a adus un venit în plus. Chiar dacă a născut, de curând, Daniela Crudu nu uită să posteze pe OnlyFans. În cazul ei, abonamentul lunar este de 20 de dolari pentru doritori. Bineînțeles că tânăra mămică a pus și câteva oferte în cazul în care cineva vrea să-i urmărească postările mai mult timp. Trei luni costă 45 de dolari, 6 luni la 78 de dolari, iar pentru un an întreg trebuie să scoți din buzunar 144 de dolari.

Cum arată acum Daniela Crudu, după ce a născut

Daniela Crudu stârnește invidia oricui, pentru că, la scurt timp după naștere, vedeta a revenit la silueta trasă ca prin inel. Nu i-a luat mult, iar bruneta a topit kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii. Aceasta a primit multe mesaje de apreciere, din partea fanilor, după ce a postat mai multe imagini pe contul de socializare.

Ei bine, Cruduța arată demențial, chiar dacă a trecut o lună de când a adus-o pe lume pe micuța Daiana. De atunci, viața ei s-a schimbat radical și trăiește cele mai frumoase momente. Fosta asistentă de televiziune se bucură de clipele unice alături de micuța ei și preferă să fie discretă atunci când vine vorba despre fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
18 septembrie 2024
18 septembrie 2024