Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară. Prima imagine cu bebelușul

Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară. Prima imagine cu bebelușul

02 mai 2023, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Daniela Crudu este una dintre vedetele autohtone care au acaparat primele pagini ale tabloidelor. Cu toate acestea, în ultima perioadă, focoasa brunetă s-a mai distanțat ușor-ușor de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe aspecte ce țin de viața personală.

Acum, vedeta este extrem de fericită, deoarece a devenit mamă pentru prima dată. Fosta asistentă TV a decis să își țină fanii la curent și a postat și primele imagini cu bebelușul.

Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară

Daniela Crudu este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă nimeni nu se aștepta atunci când a dat marea veste în care a anunțat că este însărcinată, iată că acum vedeta a anunțat că a născut și că este extrem de bucuroasă.

Chiar în mediul online, în urmă cu puțin timp, Daniela Crudu a postat două imagini, una de pe patul de spital, în care se vede și chipul nou-născutului, iar în cea de a doua aceasta apare după procedura de cezariană.

Mai mult decât atât, primele imagini cu bebelușul au fost distribuite chiar de brunetă, prin intermediul rețelelor sociale. Daniela Crudu a născut prin cezariană, exact așa cum își dorea și atunci când a făcut anunțul legat de sexul copilului.

Daniela Crudu a pregătit camera bebelușului

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu a postat pătuțul micuței pe rețelele sociale. Astfel că, asistenta TV a optat pentru culoarea roz. Mai mult decât atât, pătuțul bebelușului este personalizat chiar cu numele pe care bruneta l-a ales, dar și cu câteva mesaje emoționante.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`