Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară! Fiul ei a venit pe lume chiar în ziua de Înviere!

Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară! Fiul ei a venit pe lume chiar în ziua de Înviere!

07 mai 2024, 08:28,
în Cancan

Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară chiar în ziua de Înviere.

Vedeta se bucură din nou de una dintre cele mai minunate etape ale vieții sale, după ce a adus pe lume al doilea copil. Momentul nașterii a fost unul cu totul special, având loc chiar în ziua de Înviere, un eveniment important pentru toți creștinii. Copleșită de fericire, Daniela a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Daniela Crudu a devenit mama pentru a doua oară

Fără doar și poate, acest Paște va fi unul memorabil pentru Daniela Crudu și partenerul ei, care au devenit recent părinți pentru a doua oară. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume chiar în ziua de Înviere, aducând bucurie imensă familiei. Daniela a ales să nască la o clinică privată din București, unde a adus pe lume un băiețel sănătos.

Emoționată de noaptea magică pe care tocmai a trăit-o, Daniela Crudu nu a putut rezista tentației de a împărtăși bucuria maternității cu fanii de pe rețelele de socializare. La doar o zi după nașterea băiețelului, vedeta a postat o primă fotografie cu micuțul, având grijă totuși să nu-i dezvăluie chipul. Toți cei curioși să afle cu cine seamănă micuțul vor trebui să mai aștepte o vreme până când Daniela va decide să împărtășească mai multe detalii.

Dincolo de emoția așteptării de a-i dezvălui chipul, un detaliu este deja cert. Băiețelul a moștenit părul brunet al mamei sale, o trăsătură distinctivă a Danielei Crudu.

„Duminică, 05.05.2024, s-a născut chiar în ziua de Înviere brunețelul meu”, a fost mesajul Danielei Crudu.

Daniela Crudu a fost mai grijulie cu a doua sarcină

Cu câteva luni în urmă, Daniela Crudu a vizitat emisiunea „Online Story” a Corneliei Ionescu, unde a mărturisit că este mult mai atentă în această a doua sarcină, dorind să evite greșelile făcute la prima. Deși nu a reușit să renunțe complet la fumat, a redus semnificativ numărul de țigări consumate. De asemenea, a evitat efortul fizic intens, luând toate precauțiile necesare pentru a-și proteja bebelușul.

„Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa. Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.

Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice.

Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a precizat fosta asistentă TV, pe canalul de YouTube WOWnews.

Vă reamintin că în ziua de Înviere, Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *