Prima pagină » Cancan » Daniela Crudu a devenit fată de casă și a lăsat în urmă aerele de vedetă. Cum a fost surprinsă recent

Daniela Crudu a devenit fată de casă și a lăsat în urmă aerele de vedetă. Cum a fost surprinsă recent

25 iun. 2024, 10:08,
în Cancan

Cine ar fi crezut că Daniela Crudu e capabilă să se transforme într-o veritabilă fată de casă și să lase în urmă aerele de vedetă!? Ei bine, acest lucru a devenit tot mai evident odată cu nașterea celui de-al doilea copil, un băiat. Anul trecut, în primăvară, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată, când a adus pe lume o fetiță.

Daniela Crudu, în vârstă de 35 de ani, cunoscută și sub numele de „Cruduța”, este o fostă asistentă TV și model Playboy din România. Bruneta a ajuns cunoscută publicului românesc prin intermediul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”. Dar vremurile când îi încânta pe telespectatori cu nurii ei sunt demult apuse.

Daniela Crudu a devenit fată de casă și a lăsat în urmă aerele de vedetă

Recent, au apărut imagini înduioșătoare cu Daniela Crudu, iubitul și băiețelul ei! Cei trei au fost surprinși de către jurnaliștii Cancan, în timpul unei plimbări, iar cei doi părinți au fost numai ochi și urechi la bebelușul lor, cărora i-au acordat toată atenția.

Vremurile în care o surprindeam pe Daniela Crudu în cluburile de fițe sau pe Litoral sunt istorie, pare-se. Acum, bruneta nu mai face ravagii la „Un show păcătos”, ci împinge căruciorul! Și chiar îi stă bine, după cum se poate remarca din respectivele imagini.

De curând, Daniela Crudu, iubitul și fiul lor au ieșit la o scurtă plimbare, ca o familie adevărată. Deși tabloul nu a fost complet, căci fetița fostei asistente nu a fost prezentă, nu putem să nu remarcăm cât de bine arată cei trei împreună și ce bine îi stă Danielei în postura de mămică.

Pentru această scurtă plimbare alături de micuțul Dominic și iubitul său, Daniela a ales să poarte un costum nude, format din maieu și pantaloni scurți, ca să nu uităm, totuși cât de sexy este.

Daniela Crudu, o mămică sexy

Mămică, mămică, însă trebuie să rămână sexy, corect? Ba mai mult, și-a lăsat și piercing-ul din buric la vedere, doar așa, de dragul vremurilor de odinioară! Cu ochelarii de soare la ochi, Daniela a avut mare grijă să rămână hidratată pe toată durata ieșirii, așa că a ținut non-stop după ea o sticlă de apă.

La fel de lejer îmbrăcat a fost și iubitul acesteia. Cu teniși și un compleu de baschet al echipei Lakers, Daniel a părut cel puțin la fel de relaxat precum Daniela, în preajma celui mic, dovadă că cei doi nu sunt deloc niște părinți panicați.

La începutul plimbării, Daniel a acoperit cu mare grijă căruciorul în care se afla fiul său pentru a-l proteja împotriva soarelui puternic, semn că este un tătic responsabil și foarte atent. Pe toată durata plimbării alături de micuțul lor, fosta asistentă TV și iubitul său au fost numai un zâmbet și s-au comportat precum o familie fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024