Prima pagină » Actualitate » Daniel Zamfir consideră că se aproprie finalul carierei politice a lui Florin Cîțu
Daniel Zamfir consideră că se aproprie finalul carierei politice a lui Florin Cîțu

Daniel Zamfir consideră că se aproprie finalul carierei politice a lui Florin Cîțu

17 aug. 2020, 13:30,
George Cristian în Actualitate

Senatorul Daniel Zamfir considera că se aproprie finalul carierei politice a lui Florin Cîțu. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, senatorul PSD considera faptul că a solicitat prezenta în faţa Comisiei Economică a Senatului a ministrului PNL de Finanţe, Florin Cîtu.

Daniel Zamfir consideră că se aproprie finalul carierei politice a lui Florin Cîțu

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Daniel Zamfir face o asemănare între ministrul de Finanţe PNL cu un animal. Totuşi, în încheierea postarii, senatorul PSD considera că orice asemănare cu realitatea este pur şi simplu întâmplătoare. Politicianul PSD declara că este a patra oară când îl invită pe ministru pentru a discuta despre rectificarea bugetară dar şi despre neregulile semnalate de Curtea de conturi, dar de fiecare dată se izbeşte de un refuz al ministrului de Finanţe, Florin Cîțu:

Senatorul PSD Daniel Zamfir a prezis finalul carierei politice a lui Florin Cîţu.

„DESPRE ŞOBOLAN

Trăieşte în mizerie, intră pe furiş în gospodăriile oamenilor, infectează şi se ascunde. Face burtă mare din furăciuni, dar e un mare fricos. E fricos şi se ascunde că ştie că a furat. Ce nu ştie şobolanul e că va sfârşi urât, în mizerie, hulit de oameni.

P.S. Astăzi, pentru a patra oară, am solicitat prezenţa la Comisia Economică a Senatului a ministrului Cîţu, să explice rectificarea bugetară şi neregulile semnalate de Curtea de Conturi. Nu vine. Stă ascuns. E un mare fricos. Are şi motive să-i fie frică, că ştie ce a făcut. Va sfârşi urât, hulit de oameni.

P.S.2 Orice asemănare între cele două personaje este pur întâmplătoare.”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Curtea de Conturi a descoperit nereguli grave

Abaterile financiar contabile estimate pentru perioada stării de urgență, în gestionarea resurselor publice, sunt de 659 de milioane de lei, în timp ce prejudiciile sunt de 38,3 milioane de lei, anunță Curtea de Conturi, care a întocmit un raport special.

Curtea de Conturi a înaintat Parlamentului României Raportul special privind gestionarea resurselor publice în perioada stării de urgență. Documentul aprobat de Plenul Curții prin Hotărârea nr. 387/2020 are la bază un control amplu, desfășurat în perioada mai-iulie 2020, la 949 de entități din administrația publică centrală și locală. Pentru a răspunde eficient și rapid solicitării Parlamentului, instituția supremă de audit a mobilizat peste 700 de auditori publici externi.

Marcel Ciolacu vrea să depună moţiune de cenzură după raport

Acesta i-a acuzat pe membrii Executivului de dezinteres, furt, nepotisme etc. Marcel Ciolacu consideră că activitatea din ultimele luni a acestora nu a fost realizată în interesul cetățenilor

”Domnule premier, aş vrea să vă reamintesc că la iniţiativa PSD am făcut un amendament la starea de alertă pe regulamentul Curţii de Conturi şi al Camerei Deputaţilor, Curtea de Conturi face controale în toate administraţiile publice centrale sau locale, indiferent de culoarea politică. Mai mult, Curtea de Conturi a solicitat o prelungire de 15 zile. În Parlament nu a fost modificat niciodată Codul penal, iar CCR e o instituţie care face parte din statul de drept, pe care o atacaţi zilnic (…) Domnule Orban, de patru luni vă spunem clar şi răspicat: ‘Guvernaţi, nu mai furaţi!’. Aţi profitat cu mult tupeu ca să vă îndestulaţi toţi clienţii politici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *