Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soțul Vioricăi Macovei, la un pas de moarte. Daniel, salvat de rugăciune

Soțul Vioricăi Macovei, la un pas de moarte. Daniel, salvat de rugăciune

21 feb. 2022, 22:15,
în Cancan ultimă oră

Și-a luat partenera de viață și fiica pe care o au împreună și au plecat în vacanță, la mare, pentru a trăi împreună clipe de neuitat, de răsfăț. Ei bine, Daniel a văzut moartea cu ochii, deoarece s-a aventurat să salveze alte persoane de la înec.

Viorica Macovei și Daniel, soțul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, puțini sunt cei care știu ce se ascunde, de fapt, în spatele zâmbetelor lor și optimismului de care dau dovadă de fiecare dată.

Soțul Vioricăi Macovei, la un pas de moarte

De când a devenit erou, Daniel, soțul Vioricăi Macovei, nu a discutat niciodată despre momentul în care și-ar fi putut pierde viața, numai pentru a salva alte persoane. Este în continuare cât se poate de modest și spune că binele se face doar în liniște.

Cei doi se plimbau liniștiți pe malul mării. La un moment dat, marea a devenit extrem de învolburată și au venit mai mulți curenți foarte puternici. Daniel Macovei a observat o doamnă care țipa disperată după ajutor.

Două tinere erau în apă, abia se mai vedeau de valuri, iar Daniel Macovei nu a stat prea mult pe gânduri și s-a aruncat imediat în apă, pentru a le salva pe cele două adolescente, chiar dacă și-a pus viața în pericol.

„Cred că a fost un gest necugetat din partea mea, pentru că nu așa se duce”, a povestit soțul artistei.

Daniel, salvat de rugăciune de la moarte

Se pare că cele două tinere s-au aventurat în larg, deoarece aveau și o saltea gonflabilă. Daniel Macovei a făcut rost de o sfoară și de o pernuță de salvamar și a sărit în apă, pentru a le salva pe cele două adolescente.

Viorica Macovei a afimat că soțul ei nu se mai putea întoarce din apă, așa că singurul lucru care l-a salvat de la moarte a fost rugăciunea. Daniel s-a ținut atât de tare de sfoara respectivă, încât s-a întors la mal cu tăieturi la mâini.

Preț de 50 de minute, Daniel s-a zbătut să supraviețuiască.

„Au ajuns la fată, dar fiindcă erau atât de mari valurile și curenții, ei au pus o vestă și a trimis-o Dani pe fată spre mal, cu cealaltă persoană, el s-a dus după un domn care, din păcate, și-a pierdut și viața. A înotat puțin, a văzut că nu poate să înainteze și a zis: murim amândoi, mai bine mă întorc. A vrut să se întoarcă, dar nu mai putea și a început să se roage, că ne-a povestit asta după”, a declarat Viorica Macovei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024