Prima pagină » Cancan » Daniel Pavel și soția sa, Ana Maria Pop, declarații despre copil. Ce își doresc cei doi

Daniel Pavel și soția sa, Ana Maria Pop, declarații despre copil. Ce își doresc cei doi

24 iul. 2024, 14:23,
BZI.ro, în Cancan

Daniel Pavel și soția sa, Ana Maria Pop, au făcut declarații despre copil, aceștia dorindu-și să devină părinți în viitorul apropiat. Recent, prezentatorul de la Survivor și partenera sa și-au unit destinele într-un cadru de vis. De menționat că Daniel Pavel mai are un băiat, din primul mariaj, care se află la studii în Austria.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au căsătorit luna trecută într-un cadru de vis, la începutul lui iunie, iar acum au făcut declarații despre copil. Cei doi și-ar dori foarte mult să devină părinți în viitorul apropiat, potrivit Fanatik.

Daniel Pavel și soția sa, Ana Maria Pop, declarații despre copil

Prezentatorul de la Pro TV și partenera lui s-au căsătorit la puțin timp de când s-a terminat Survivor All Stars. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de vis, alături de mai mulți invitați.

Cei doi au simțit că sunt potriviți unul pentru celălalt și au vrut să facă următorul pas în relația lor. Înainte de Ana Maria, Daniel Pavel nu a mai fost căsătorit, astfel că nunta a fost ceva nou pentru acesta.

În urmă cu ceva timp, cei doi au declarat că și-ar dori să devină părinții unei fetițe. Daniel Pavel are un fiu, Antoniu, în vârstă de 20 de ani, iar acum ar vrea o surioară pentru acesta.

„Ne-am mai dori un copil. Sau una mai exact, pentru că Daniel are deja un băiat și ar fi frumos să existe și o surioară. Cam ăsta e planul, suntem pe optimizare”, a declarat Ana Maria Pop.

În cazul în care copilul celor doi va fi un băiețel, Daniel Pavel și Ana Maria se vor bucura la fel de mult. Dacă nu vor avea fetiță, nu vor mai încerca încă o dată.

„Atunci va avea un frățior și se vor înțelege cu siguranță foarte bine. Nu, nu mai tragem un loz”, a adăugat soția prezentatorului de la Survivor România.

Nunta, cea mai mare „nebunie” făcută de Daniel Pavel

Cei doi au plecat împreună în Republica Dominicană, unde Daniel Pavel avea filmările pentru Survivor. Ana Maria Pop a recunoscut că, dacă nu ar fi plecat alături de el, probabil că lucrurile nu ar fi mers la fel între ei.

„Complicat sau nebunesc este să renunți la stabilitatea unui job de zi cu zi, de dimineață până seară, și să-ți iei totul în spate și să pleci în Dominicană.

Simt că nu s-ar fi sudat așa relația (n.r. – dacă nu pleca), cel puțin eu, ca femeie, simt asta”, a declarat soția prezentatorului de la Pro TV.

La rândul său, Daniel Pavel a spus că nunta a fost cea mai mare “nebunie” pe care a făcut-o până acum. În ultimul an, el și partenera s-au ocupat de marele eveniment.

„Nunta e cea mai mare nebunie! Cam de un an încoace toată nebunia asta pe care o fac prima dată în viață. Pentru mine asta e clar top și continuă pentru că este never ending story”, a spus prezentatorul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024