Prima pagină » Actualitate » Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor spune „Da“ mâine! Trofeul este luat!

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor spune „Da“ mâine! Trofeul este luat!

07 iun. 2024, 09:42,
în Actualitate

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor spune „Da“ mâine! Prezentatorul show-ului Survivor All Stars și femeia căreia îi poartă iubire, se pregătesc să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor spune „Da“ mâine!

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor All Stars, și iubita sa, Ana Maria Pop, se pregătesc să își unească destinele. Cei doi vor spune marele „DA” în fața lui Dumnezeu sâmbătă 08 iunie 2024.

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste de doi ani cu Ana Maria Pop, care este de profesie avocat și actriță. Anul trecut, în luna octombrie, prezentatorul show-ului Survivor All Stars s-a pus în genunchi și a cerut-o pe iubita lui de nevastă.

Totul s-a întâmplat pe o barcă, în parcul Herăstrău din București, iar evenimentul a fost planificat până la cel mai mic detaliu, astfel că totul a decurs ca la carte. În momentul de față, cei doi se pregătesc să facă marele pas în relația lor.

Proaspăt întors din Republica Dominicană, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au spus că în curând își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Evenimentul a fost planificat până la cel mai mic detaliu de viitoarea soție a prezentatorul show-ului Survivor All Stars împreună cu o organizatoare de nunți, mai ales pentru că Daniel Pavel a fost plecat timp de 5 luni în Republica Dominicană.

„Avem o organizatoare de nunți care s-a ocupat de tot. Și viitoarea mea soție este avocat, actriță, știe să le îmbine. Trofeul este luat! În cazul nostru trofeul va fi pe 8 iunie, sâmbătă. Cât despre tradiții, probabil o să respectăm ce se poate face, nimic spectaculos. O să plecăm și în luna de miere, dar mireasa trebuie să aibă răspuns la asta. Este greu să te așezi din nou după o asemenea experiență”, a spus prezentatorul show-ului Survivor All Stars.

Ana Maria Pop: Nu este deloc greu să trăiesc cu Dan în casă!“

Viitoarea soție a lui Daniel Pop spune că destinația pentru luna de miere o vor alege împreună.

„Destinația de vacanță o alegem împreună, ca de obicei. Încă nu ne-am gândit la asta pentru că mai sunt niște proiecte probabil după și nu știm când vom pleca”, a menționat Ana Maria Pop.

Aceasta a mai mărturisit și faptul că ultimii ani din viața ei au fost minunați, iar faptul că locuiește împreună cu îndrăgitul prezentator nu este deloc dificil, mai ales pentru că cei doi petrec destul de mult timp împreună.

„Nu este deloc greu să trăiesc cu Dan în casă, pentru că stăm de cele mai multe ori împreună. În doi ani totul a mers strună, nu ne-am plictisit, când a trebuit să plece, a plecat. Când am fost împreună a fost totul bine. Este ideal. Îmi pare rău, doamnelor, domnișoarelor, dar am găsit bărbatul ideal”, a mai declarat Ana Maria Pop.

Iubita lui Daniel Pavel nu este străină de lumea mondenă. Aceasta a mai fost împreună și cu Horia Tecău și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj. Acum, Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor spune „Da“ mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *