Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniel Pavel, „furat“ de Pro TV de la Kanal D: „Survivor“ s-a mutat în curtea miliardarului ceh Petr Kellner

Daniel Pavel, „furat“ de Pro TV de la Kanal D: „Survivor“ s-a mutat în curtea miliardarului ceh Petr Kellner

04 nov. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pro TV pare hotărâtă să lase Kanal D fără una dintre emisiunile cu cele mai mare raiting. După ce a reușit să emisiunea „Survivor”, televiziunea din Pache Protopopescu l-a luat și pe unul dintre cei mai apreciați prezentatori ai stației, Daniel Pavel.

În momentul în care a primit oferta de la televiziunea miliardarului ceh Petr Kellner, Daniel Pavel nu a stat foarte mult pe gânduri ș ia semnat noua înțelegere.

Daniel Pavel, care a prezentat cel de-al doilea sezon „Survivor România”, are o experiență de 12 ani în media, el fiind considerat unul dintre cei mai experimentați oameni de radio și televiziune din presa bucureșteană.

Daniel Pavel a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, de la Radio France Internațional și a fost prezentator și la Antena 3. În rdio, Daniel Pavel a fost redactor-șef la Penny FM.

În momentul în care a fost ofertat de Kanal D pentru a prezenta emisiunea „Survivor“, Daniel Pavel a delcarat că a privit totul ca pe o mare provocare profesională, dar și ca o oportunitate de testare a unor limite de anduranță fizică și psihică.

Daniel Pavel

Cu Daniel Pavel pe post de prezentator, „Survivor România” a rupt audiența

Ultima ediție de „Survivor România” de anul acesta a avut pe national o audienţă medie de peste 1,7 milioane de telespectatori pe minut.

Mai mult, emisiunea postului deținut de concernul turc Dogan a fost lider de audienţă, având o cotă de piaţă de peste 30%.

În urban, emisiunea prezentată de Daniel Pavel a avut o audienţă medie de 740.000 de privitori.

Pe publicul comercial, „Survivor Românai“ a strâns peste 250.000 de tineri.

Demn de remarcat că multe dintre episoadele emisiunii care a făcut furori la Kanal D a luat de multe ori fața Pro TV Antena 1, televiziuni obișnuite să-și împartă primele două locuri pe tronsonul orar când era difuzato emisiunea concurs „Survivor România“.

Daniel Pavel

Daniel Pavel: Vârstă, înălțime, relații

Daniel Pavel s-a născut pe 8 septembrie 1976, în București, și potrivit propriilor declarații a copilărit în Balta Albă. Daniel, în vârstă de 45 de ani și 1,80 m înălțime, a terminat liceul în București, după care a făcut Institutul de Marină Comercială, de la Constanța.

Timp de doi ani, Daniel fost ofițer de marină comercială, după care s-a decis să renunțe la această meserie și să revină în Capitală, unde a îcneptu să practice box, judo și arte marțiale.

În presă, Daniel a intrat în 2009 având norocul să lucreze cu Constantin Rudinșchi, unul dintre cei mai mari oameni de radio din România.

Pe plan personal, Daniel a uimit recent când a decis să se separe de iubita lui Marina, în vârstă de 27 de ani, după 7 ani de relație. Între cei doi totul a merge perfect, mai ales că acesta o ceruse de soție și păreau hotărâți să facă pasul cel mare.

Decizia despărțirii a fost luată de Daniel, care a făcut anunțul pe pagina lui Facebook.

Daniel Pavel are un fiu în vârstă de 16 ani, dintr-o căsătorie anterioară, care stă în Austria cu mama lui și studiază la Liceului Francez de la Viena.

Daniel Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *