Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniel Pavel de la Survivor România are o nouă iubită. Cine este femeia cu care se iubește prezentatorul de televiziune?

Daniel Pavel de la Survivor România are o nouă iubită. Cine este femeia cu care se iubește prezentatorul de televiziune?

24 ian. 2022, 18:47,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Daniel Pavel de la Survivor are o nouă iubită. Prezentatorul de la PRO TV a cunoscut din nou fiorii iubirii, la ceva vreme după despărțirea de logodnică. Deși niciunul dintre ei nu și-a asumat relația în mod oficial, câteva gesturi i-au dat de gol pe amorezi.

În august 2021, o veste a zguduit showbiz-ul autohton din temelii. Atunci s-a aflat că Daniel Pavel și logodnica lui, Marina, s-au despărțit. Potrivit spuselor lui de la acea vreme, ea a fost cea care a pus „stop” relației, deși el tocmai o ceruse în căsătorie. Acum, la câteva luni de la separarea de fosta parteneră, prezentatorul show-ului de supraviețuire iubește din nou.

Daniel Pavel de la Survivor are o nouă iubită

Daniel Pavel este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă din România. Astfel, nu e de mirare că femeile roiesc în jurul lui. Se pare că omul de televiziune nu este atât de ghinionist în dragoste, pentru că, la ceva vreme după despărțirea de logodnică, soarele a răsărit din nou pe strada lui. Acesta se iubește acum cu Ana Maria Pop, o femeie care nu este deloc străină de lumea showbiz-ului, chiar dacă, în ultimii ani, aparițiile ei publice au fost rare, spre deloc.

De când a devenit celebru, Daniel Pavel a păstrat în permanență o oarecare discreție în privința vieții sale private. Se pare că urmează același model și acum, atfel că probabil nimeni nu a știut despre noua lui relație. Cu toate că nu și-a prezentat noua iubită în mod oficial, câteva gesturi i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.

În urmă cu câteva luni, Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel, a început să posteze diverse fotografii în care apare alături de un bărbat. Aceasta nu i-a dezvăluit niciodată chipul, rezumându-se doar în a-i fotografia diferite părți ale corpului, cum ar fi mâinile sau picioarele. La o privire mai atentă, după tatuajele imprimate pe brațul misteriosului bărbat, ne putem de seama că este nimeni altcineva decât prezentatorul de la Survivor.

Cine l-a cucerit pe Daniel Pavel după despărțirea de logodnică

Ba, mai mult, în preajma Sărbătorilor de iarnă, pe 18 decembrie 2021, Ana Maria Pop a postat o fotografie cu bradul ei, în care e agățat un glob pe care e inscripționat numele „Daniel”. La acea vreme, ea le transmitea un mesaj tuturor sărbătoriților, referindu-se, cel mai probabil, și la iubitul ei.

„Zi Binecuvântată, Sf. Cuv. Daniil Sihastrul să ne ajute pe toți să zâmbim sănătoși în prag de Sărbători! La Mulți Ani, sărbătoriților”, scria atunci Ana Maria Pop pe Instagram.

Fotografiile care trădează o relație cu Daniel Pavel au fost postate de Ana Maria Pop

Se pare că noua iubită a lui Daniel Pavel se înțelege bine și cu fratele acestuia. Potrivit imaginilor postate de ea pe Instagram, Ana Maria Pop merge chiar la sala în care ruda prezentatorului e instructor de fitness. Ea e antrenată chiar de el.

Fotografiile care trădează o relație cu Daniel Pavel au fost postate de Ana Maria Pop începând cu luna septembrie, anul trecut. Asta denotă că cei doi au petrecut mult timp împreună de când el s-a întors de la Survivor 2021 și până ce a plecat din nou în Republica Dominicană, pentru Survivor România 2022.

Daniel Pavel și noua lui iubită au o relație la distanță

Relația dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop, noua lui iubită, e una la distanță. Asta pentru că, după cum probabil știți, prezentatorul locuiește în Viena, iar ea în România. Cu toate acestea, se pare că ea nu a putut sta prea mult departe de el, căci l-a vizitat de câteva ori peste hotare.

De dragul iubirii, Ana Maria a fost chiar și în jungla dominicană, cel mai probabil la începutul filmărilor emisiunii. Însă, acum, de când a început Survivor România 2022, distanța dintre ei a devenit și mai mare și se văd și mari rar. Iar dacă fizic nu-i poate fi aproape, șatena e cu ochii pe el din fața televizorului. Recent, aceasta a postat mai multe Insta Story-uri în care se vede că urmărește emisiunea de la PRO TV. În plus, i-a și dat tag prezentatorului TV.

Relația este una la început de drum, iar cei doi s-au întâlnit de doar câteva ori, acesta fiind și motivul pentru care, cel mai probabil, niciunul dintre ei nu a postat fotografii explicite, prin care să recunoască faptul că formează un cuplu. Cu atât mai mult cu cât distanța a jucat un rol nefavorabil în relația lui, cu fosta logodnică, se pare că Daniel preferă să fie precaut și să ia lucrurile încet, până la momentul asumării oficiale a unei noi relații.

Cine este Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel

Iar dacă vă întrebați cine este focoasa șatenă care i-a furat inima lui Daniel Pavel, vă informăm că Ana Maria Pop e de profesie avocat. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz în anul 2014, atunci când a cochetat cu actoria, grație lui Bobby Păunescu. De-a lungul timpului, aceasta a participat la numeroase festivaluri de film, printre care se numără și prestiogiosul Cannes, în calitate de invitată.

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *