Prima pagină » Cancan ultimă oră » Daniel Pavel a fost surprins înainte ca uraganul Elsa să lovească Republica Dominicană. Imagini nemaivăzute de pe plajele de la Survivor România

Daniel Pavel a fost surprins înainte ca uraganul Elsa să lovească Republica Dominicană. Imagini nemaivăzute de pe plajele de la Survivor România

04 iul. 2021, 09:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii fenomen Survivor România 2021, a surprins imagini inedite cu puțin timp înainte ca uraganul să lovească Republica Dominicană. Moderatorul competiției de la Kanal D a publicat, pe contul lui de Instagram, un video de senzație de pe plajele de la Survivor, pentru a le arăta telespectatorilor cum se manifestă uraganul, denumit Elsa, în timpul filmărilor competiției fenomen.

”Despre asta este vorba. Ăsta e Survivor, ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici în Republica Dominicană ca voi de acolo de acasă să aveți experiența extraordinară”, a spus Daniel Pavel.

”Acel moment când afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12- uragan. Și ce nume de poveste, Elsa. Însă toate-s bune, toate-s Survivor??? Fiul ploii? Multumiri @razvan_adrian un operator ad-hoc inspirat ?”, a scris Daniel Pavel, alături de imaginile inedite de pe traseul Survivor, din timpul uraganului.

Internauții au rămas impresionați

Foarte mulți iubitori ai show-ului Survivor România au rămas de-a dreptul impresionați după ce Daniel Pavel a postat imaginile de pe plaja din Republica Dominicană. Reacțiile internauților nu au fost deloc puține, iar printre ele s-a regăsit și un comentariu din partea fostului faimos, Sebastian Chitoșcă: ” BIG RESPECT DL DAN !!”.

”Bravooo!!?”, a mai scris și Cucu.

”Ala cu siguranță e uraganul Elsa ?? aveți grija domnu Dan/ OMG?????d-nul Dan aveti grija sa nu va raciti!??/ Un prezentator mai bun și dedicat ca dumneavoastră greu se găsește! Speram să vă vedem și în sezonul următor!!/ Cel mai bun comentator si prezentator ?❤️? Fugi ca te ploua???”, au fost doar câteva comentarii din rândul oamenilor care urmăresc Survivor.

Sursa: www.wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *