Prima pagină » Sport » Daniel Pancu vrea cu disperare un fundaș central: „Am nevoie de un jucător pregătit, care să intre și să joace”
Daniel Pancu vrea cu disperare un fundaș central:

Daniel Pancu vrea cu disperare un fundaș central: „Am nevoie de un jucător pregătit, care să intre și să joace”

06 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Accidentarea lui Cosmin Frăsinescu și iminenta suspendare pe o perioadă destul de lungă a lui Ovidiu Mihalache l-au determinat pe antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, să urgenteze aducerea unui fundaș central.

Transferul unui fundaș central a devenit prioritatea zero la Politehnica Iași după evenimentele din ultima perioadă. Accidentarea lui Cosmin Frăsinescu și iminenta suspendare pe o perioadă destul de lungă a lui Ovidiu Mihalache i-au determinat pe oficialii grupării din Copou să urgenteze aducerea unui fundaș central. Transfer pe care antrenorul Daniel Pancu și-l dorește cu insistență încă de la venirea la Poli, dar care acum a devenit obligatoriu. În momentul de față, cu Cosmin Frăsinescu accidentat și Ovidiu Mihalache suspendat, Poli a rămas în doar un singur stoper de meserie în lot, grecul Baxevanos, jucător ezitant în multe momente în acest debut de sezon. Chiar și în cazul în care Frăsinescu va reveni pe teren în etapa viitoare, ieșenii trebuie să transfere neapărat un stoper, dacă nu chiar doi, a doua variantă depinzând și de suspendarea pe care o va primi Mihalache.

„Acum că situația lui Frăsinescu este neclară, iar Mihalache va fi suspendat, avem nevoie neapărat de un fundaș central. Sper să ne decidem și să fim inspirați, pentru că avem 2-3 jucători pe listă. Ne trebuie un fundaș care să fi jucat cât de curând, pentru a intra direct în competiție”, a declarat antrenorul Daniel Pancu.

12 jucători noi la Poli Iași

Poli a transferat până acum 12 jucători, între care și un fundaș central – Daniel Ciobanu, de la Pandurii Tg. Jiu, dar a renunțat la acesta chiar înaintea partidei de la Craiova.

Iată care sunt cele 11 transferuri realizate de Poli Iași în această vară: Ianoș Brânză (împrumut de la FC Botoșani), Levente Bosz (Vasas Budapesta) – portari, Nikolaos Baxevanos (împrumut de la FC Botoșani), Sorin Bușu (Hermannstadt), Bogdan Balint (Aerostar Bacău) – fundași, Floriano Vanzo (Virton, Belgia), Donaldo Atska (Luftetari, Albania) – mijlocași, Andreias Calcan (Ujpest, Ungaria), Dzenan Zajmovic (Zeljeznicar Sarajevo, Bosnia), Facundo Castro (Barracas Central, Argentina), Joseph Mensah (Bnei Yehuda, Israel) – atacanți. La Daniel Ciobanu (Pandurii Tg. Jiu), al 12-lea jucător nou venit, s-a renunțat înaintea partidei de la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *