Prima pagină » Cancan » Daniel Onoriu va fi externat! Ce a transmis familia pilotului

Daniel Onoriu va fi externat! Ce a transmis familia pilotului

25 feb. 2022, 12:45,
în Cancan

Pilotul Daniel Onoriu este din ce în ce mai bine și va fi externat după o perioadă de aproape trei luni petrecută în Spitalul Floreasca. Primele semne de stabilizare a stării lui de sănătate au apărut în urmă cu patru săptămâni, când a ieșit din coma indusă. Atunci, familia s-a a făcut anunțul spunând că este o minune de la Dumnezeu.

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu este din ce în ce mai bună după problemele grave cu care s-a confruntat. Reamintim că Daniel Onoriu a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, în data de 3 decembrie. Acesta suferise o operație pentru micșorarea stomacului în Turcia, în urma căreia starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Potrivit rudelor pilotului, operația din străinătate nu ar fi fost făcută bine, astfel că au apărut o serie de complicații nedorite. Conform mătușei lui Daniel Onoriu, acesta ar fi început să scuipe sânge și a căzut din picioare. În prezent, din moment ce se simte mai bine, pilotul urmează să fie mutat într-o clinică privată, pentru recuperare.

Daniel Onoriu va fi externat

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu evoluează pozitiv pe zi ce trece. Familia pilotului de raliuri a transmis că acesta urmează să fie transferat în curând de pe secția de Terapie Intensivă. El va fi mutat în cadrul unei clinici private, pentru recuperare.

Familia lui Daniel Onoriu este în culmea fericirii, după ce în urmă cu patru săptămâni acesta a ieșit din comă. După o perioadă lungă în care pilotul a stat internat în spital, a venit și ziua mult așteptată. Rebeca Onoriu a declarat că Daniel se prezintă din ce în ce mai bine și face progrese uimitoare. Nepotul celebrei interprete de muzică lăutărească va fi externat în curând din spital și mutat într-o clinică privată, pentru a se recupera complet.

„Daniel este internat tot la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. Ieri i-au scos traheo-stomaceea de la gât și după aproape 3 luni de zile, îi putem auzi vocea perfect! Tatăl lui este acum la spital în ședință cu medicii pentru că, în doar câteva zile, urmează să-l transfere la o clinică privată de recuperare și atunci se va vedea cât de rapidă va fi evoluția lui! Face în continuare de trei ori pe zi ședinte de kinetoterapie însoțite de masaj, a început să capete putere, l-au și ridicat în picioare la marginea patului, desigur susținut, dar se vede rezultatul, este minunat!”, a povestit Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu, un pacient răsfățat

Totodată, Rebeca Onoriu a mai dezvăluit că Daniel este nerăbdător să se însănătoșească complet. Nepotul celebrei Gabi Luncă numără zilele până când va ajunge din nou acasă, la familia lui.

„Daniel este un pacient răsfățat și gălăgios, cere acasă în fiecare zi! Are pofte, și-a pus mama la treabă. Este o fericită și îi gătește cu drag. Ieri i-a cerut pește prăjit și orez cu lapte. A venit și ziua mult așteptată, a externării lui Daniel din spital, trăim o minune”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Așadar, după ce Daniel Onoriu va fi externat de la Floreasca, el va mai sta o perioadă într-o clinică privată, pentru a se recupera complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *