Prima pagină » Cancan » Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte. Pilotul de raliuri trece prin clipe grele

Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte. Pilotul de raliuri trece prin clipe grele

09 dec. 2021, 12:33,
BZI.ro, în Cancan

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte. Nepotul lui Gabi Luncă a intrat în comă în urma unei hemoragii interne suferite după o operație de micșorare a stomacului la o clinică private din Turcia.

Soția sportivului este la pământ și nu-și dorește decât ca pilotul să se trezească și să fie din nou bine.

Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte

Din nefericire veștile din partea medicilor nu sunt tocmai bune. Apropiații și familia acestuia speră la o minune.

„Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, a spus Isabela, pentru fanatik.ro.

În 2006, acesta a fost implicat într-un accident rutier deosebit de grav, unde a fost norocos că a scăpat cu viață. Acesta se afla pe motocicletă atunci când a intrat în plin într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate. De data aceasta însă, cadrele medicale au fost cele care l-au nenorocit.

„L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic.”, a adăugat soția celebrului campion de raliuri din România.

Gabi Luncă a murit în luna aprilie a acestui an

Pe 2 aprilie, doamna muzicii lautaresti din Romania, Gabi Luncă s-a stins din viata. Ea era internată de mai multe zile la Spitalul Judeţean Ilfov, medicii afirmând că are infecție cu coronavirus. Această veste tristă vine la câteva ore după ce Nelu Ploieșteanu a decedat tot pe patul unui spital. Valul 3 de covid mai face astfel încă o victimă.

Cu doar cateva zile inaintea tragicului eveniment fiica ei a reuşit să intre în spital şi să discute cu medicii. Estera Onoriu era îngrijorată pentru că nu mai ştia nimic despre mama sa, iar după câteva zile chiar ea a sunat-o. Tot ce a auzit a fost sunetul aparatelor din ATI şi un geamăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *